Can Polat'ın ölümünde gözaltı sayısı yükseldi

1 dk okuma
Can Polat'ın ölümünde gözaltı sayısı yükseldi

Hızlı Özet

Çeşme'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Can Polat cinayetinde gözaltına alınan şüpheli sayısı 3'e çıktı.

İzmir’in Çeşme ilçesinde Dilan ve Engin Polat’ın şoförlüğünü yapan ve aynı zamanda Engin Polat’ın amcasının oğlu olduğu belirtilen Can Polat cinayetinde gözaltı sayısı 3'e yükseldi. Şüphelinin saldırıyı gerçekleştirmeden öce Polat ailesinin tatil yaptığı otel civarında keşif yaptığı öğrenildi.

Dilan Polat ve ailesinin tatil yaptığı otelden dışarı çıkarken silahlı saldırıya uğrayan ve sol koltuk altından vurulan Polat, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Çeşme Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Gözaltı sayısı 3'e yükseldi
Soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 3'e çıkarken cinayet şüphelisi Serhat A.'nın, olayda 'Uzi' olarak bilinen otomatik tabanca kullandığı belirtildi.

DHA'nın aktardığına göre, olay yerine yakın bir tarla kenarında, poşet içerisinde siyah otomatik silah ve yine aynı poşette 3 kovan, silaha basılı şekilde 21 mermi, saldırgana ait olay anında üzerinde bulunan kıyafetleri bulundu.

Otel çevresinde keşif yapmış
Soruşturma kapsamında, şüpheli Serhat A.'nın olay öncesinde uzun süre otel çevresinde bulunduğu, cinayeti gerçekleştirmeden önce çevredeki işletmelerde müşteri gibi vakit geçirerek keşif yaptığının tespit edildiği öğrenildi.

Kaynak:medyaradar.net
Bu haber 11715 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Can Polat'ın katil zanlısından korkunç itiraf
Asayiş

Can Polat'ın katil zanlısından korkunç itiraf

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin koruması ve şoförü olarak görev yapan Can Polat'ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada dikkat çekici yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Olay kapsamında gözaltına alınan 23 yaşındaki Serhat Altun'un emniyette verdiği ifadede, saldırının hazırlık aşamasına ve kendisine iletildiğini iddia ettiği talimatlara dair çarpıcı açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

Habervitrini9453 Görüntüleme
Üniversiteli kız yurdun 6. katından düşüp öldü
Asayiş

Üniversiteli kız yurdun 6. katından düşüp öldü

Burdur'da bulunan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşkesindeki Safahat Kız Yurdu'nda kalan 22 yaşındaki Z.K, henüz bilinmeyen bir nedenle yurdun 6'ncı katından zemine düştü.

Habervitrini9351 Görüntüleme
Eski sevgilisi ve kızkardeşine kurşun yağdırdı
Asayiş

Eski sevgilisi ve kızkardeşine kurşun yağdırdı

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Şehit Dr. Munise Özcan Caddesi üzerinde M.A., kız kardeşi T.K. ve T.K'nın çocuğu araç içerisinde bulunduğu sırada yanlarına M.A.'nın eski sevgilisi olduğu öne sürülen S.Ö. gelerek pompalı tüfekle ateş açtı.

Habervitrini9510 Görüntüleme
4 CHP'linin dosyası Ankara'da! Özgür Özel ve Veli Ağbaba da var
Asayiş

4 CHP'linin dosyası Ankara'da! Özgür Özel ve Veli Ağbaba da var

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özkan Yalım'ın telefonundaki tespitler sonrasında 4 CHP’li isim hakkındaki soruşturma dosyasını yetkisizlik kararı verilerek Ankara’ya gönderdi. Bu isimler arasında Özgür Özel, Veli Ağbaba, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan ve İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş yer aldı.

Habervitrini11328 Görüntüleme