CBS TELEVİZYONU, MYERS'İN TALEBİYLE IRAK'TA İŞKENCE HABERİNİ BEKLETTİ

••1 dk okuma
CBS TELEVİZYONU, MYERS'İN TALEBİYLE IRAK'TA İŞKENCE HABERİNİ BEKLETTİ

Hızlı Özet

“Amerikan askerlerinin Irak'ta savaş esirlerine kötü muamele yaptığını gösteren fotoğrafları yayınlayan Amerikan CBS televizyonu, ABD Genelkurmay Başkanı Richard Myers'ın kişisel isteği üzerine haberini geç yayınladı.”

NEW YORK - Amerikan kanalının ''60 Minutes'' programı yapımcısı Jeff Fager, Myers'ın CBS haber spikeri Dan Rather'ı haber yayınlanmadan 8 gün önce arayarak, kendilerine zaman verilmesini istediğini söyledi.
Myers'ın Felluce'deki gerginlikten ve Amerikalı rehinelerin güvenliğinden söz ettiğini belirten Fager, yayının ertelenmesi talebinin kendisini kötü hissettirdiğini kaydetti.

Bu haber 1901 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 Akın Gürlek : Fon soruşturmasında 5 kişi paraları TMSF'ye iade etti
Gündem

Akın Gürlek : Fon soruşturmasında 5 kişi paraları TMSF'ye iade etti

Adalet Bakanı Akın Gürlek fon vurgunuyla ilgili yaptığı açıklamada "TMSF'de bir hesap iadesi açıldı, gönüllülük esasına göre iade etmek isteyen kişilere karşı. Dün TMSF Başkanımızla görüştüm, 5 kişi bu hesaplara iadede bulunmuş" ifadelerini kullandı.

Habervitrini10529 Görüntüleme
Bahçeli formülü açıkladı : Yürütmede Erdoğan yasamada MHP, Türkiye'de Cumhur İttifakı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Bahçeli formülü açıkladı : Yürütmede Erdoğan yasamada MHP, Türkiye'de Cumhur İttifakı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın bir daha aday olabilmesi için TBMM'de uygun zamanda ve azami mutabakatla seçimlerin yenilenmesi kararı alınmalıdır." ifadelerini kullandı. Anadolu Ajansı

Habervitrini9850 Görüntüleme
Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel
Gündem
#Akın Gürlek Ahmet Şık açıklaması#Ahmet Şık suç duyurusu#TİP Milletvekili Ahmet Şık

Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Abdullah Adır, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın iddiaları için açıklama yaptı.

Habervitrini10642 Görüntüleme
Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar,  İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu
Gündem

Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar, İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu

Yeni Parti’de kongre maratonu kavgalar, söz düelloları ve şaibe iddialarının gölgesinde geçiyor. Hemen her gün farklı bir ilde arbede yaşanırken; Trabzon, İstanbul, Eskişehir ve silah seslerinin yükseldiği Mersin'in ardından bu kez Antalya ve İzmir’deki gelişmeler parti içi krizi derinleştirdi.

Habervitrini9776 Görüntüleme