SERPİL KIRKESER - ÖMER ABDULLAH ÖZTÜRK
İSTANBUL - Ergenekon sanıklarından İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in avukatı Ceyhan Mumcu, kardeşi Uğur Mumcu'nun katillerinin avukatlığını yaptığı yönündeki iddialara, "Size tanık gösteriyorum Uğur Mumcu 1999 değil, 1993'te öldü. Tutuklu sanıkların hiç birisi Uğur Mumcu suikastı ile ilgili değildir" dedi.
Silivri Cezaevi içerisinde oluşturulan mahkeme salonunda görülmesine devam edilen Ergenekon duruşmasında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in avukatlığını yapan Ceyhan Mumcu, hakkındaki iddialara açıklık getirdi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mumcu, "Hukuki duruşma henüz başlamadı. Kimlik tespiti yapılamadı. İçerdeki kaos hala giderilemedi. İçeride hala usul tartışması yaşanıyor. İnşallah öğleden sonra kimlik tespiti yapılır, insanlar sözlü savunmaya geçer. Bu arada bugün bir gazetede
bir haber yayınlandı. Haberde Uğur Mumcu'nun ağabeyi yani beni Doğu Perinçek ve arkadaşlarını savunmamı, bu davanın en önemli gelişmesi olarak açıklıyor. Kendi açıklamalarında da bu örgütün ilk işlerinden biri olarak Uğur Mumcu'nun öldürülmesi olarak iddia ediyor. "O halde Uğur Mumcu'nun ağabeyi niye sanıkların avukatlığını yapıyor" şeklinde haber yer alıyor. Size tanık gösteriyorum Uğur Mumcu 1999 değil, 1993'te öldü. Bu sanıkların hiç birisi Uğur Mumcu suikastı ile ilgili değildir" dedi.
CEYHAN MUMCU, "UĞUR MUMCU'NUN KATİLLERİNİ SAVUNUYOR" İDDİASINA NE DEDİ?

Hızlı Özet
“Ergenekon saniklarindan Isçi Partisi Genel Baskani Dogu Perinçek'in avukati Ceyhan Mumcu, kardesi Ugur Mumcu'nun katillerinin avukatligini yaptigi yönündeki iddialara su cevabi verdi:”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gözaltına alınan AK Partili eski başkanın evinden deste deste para çıktı
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Yahşihan Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında, AK Partili eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile MHP’li eski Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın da aralarında bulunduğu 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon kapsamında Sungur

Fon soruşturmasında yeni gelişme! 200 milyon lira değerindeki 5 aracı 26 bin TL’ye devretmiş
Devirler karşılığında Yarız'ın hesabına "Taşıt Satış Bedeli" açıklamasıyla yalnızca 26 bin 280 lira gönderildi. Araçların mal varlığını kaçırmak amacıyla devredildiği değerlendirilirken, 4 lüks araca el konuldu.
Uydu vericisiyle izlenen üç leylek Mısır ve Suriye'ye ulaştı
Bu kapsamda ovadaki yuvalarda bu yıl yumurtadan çıkan üç leylek yavrusuna Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünce uydu vericisi takılarak göç yolculukları takip altına alındı.
"Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü" soruşturmasında yakalanan 20 zanlı tutuklandı
Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 22'si tutuklama, 3'ü ise adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı.