CHP delegesi : Bizi pavyona götürdüler orda 1.500 dolar verdiler oyumu bastım Özgür Özel'e

1 dk okuma
CHP delegesi : Bizi pavyona götürdüler orda 1.500 dolar verdiler oyumu bastım Özgür Özel'e

Hızlı Özet

Tivi 6’ya katılan CHP Erzurum Delegesi Yusuf Göğerkaya, büyük kurultay öncesi ve oylama sırasında yaşanan para trafiğini anlattı.

CHP'li delege Gögerkaya'dan 'kurultay' itirafı: 1500 dolar karşılığı Özgür Özel’e oy attım

CHP Erzurum Kurultay delegesi Yusuf Gögerkaya, katıldığı Tivi6 canlı yayınında, CHP'deki kurultay öncesinde Özgür Özel'e oy vermeleri karşılığında kendilerine verilen paraları anlattı. "Ben 1500 dolar karşılığı Özgür Özel’e oy attım." diyen Gögerkaya, Erzurum İl Başkanı'nın 300 bin dolar aldığını öne sürdü.

CHP Erzurum kurultay delegesi Yusuf Göğerkaya pavyonda oyunu nasıl sattığını anlattı. "Rıza Akpolat Erzurum il başkanına 300 bin dolar verdi. Pavyonda paraları verip imzaları aldıktan sonra belgeyi hemen Şaban Sevinç'e gönderdi. İkinci tur oylaması sürerken bile delegelere para teklif edildi." açıkalamalarında bulundu.

BİZİ PAVYONA GÖTÜRDÜ

Tivi 6’ya katılan CHP Erzurum Delegesi Yusuf Göğerkaya, büyük kurultay öncesi ve oylama sırasında yaşanan para trafiğini anlattı. Göğerkaya, Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’in Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’da görüştüğünü, ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile temas kurduğunu öne sürdü ve Göğerkaya ayrıca Ankara’da kurultay öncesi akşam yemeği sonrası delegelerin bir kısmının otele gönderildiğini, kendilerinin ise pavyona götürüldüğünü iddia etti. Burada delegelerden sahte imza atmalarının istendiğini iddai etti.

Bu haber 746 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İsrail çocukların uçurtmasını bahane edip Gazze'yi bombaladı
Gündem

İsrail çocukların uçurtmasını bahane edip Gazze'yi bombaladı

İsrail, uçurtmaların daha önce yanıcı maddeler ve patlayıcılar taşıyan yangın çıkarıcı cihazlar olarak kullanan Hamas tarafından organize edildiğine inanıyor.

Habervitrini10185 Görüntüleme
AK Parti'li Gençlik Kolları Başkanı, Rolex Paylaşımının Ardından Görevini Bıraktı
Gündem

AK Parti'li Gençlik Kolları Başkanı, Rolex Paylaşımının Ardından Görevini Bıraktı

AKP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Mert Çelik, kendisine armağan edilen Rolex marka saati sosyal medya platformunda sergilemesinin ardından oluşan kamuoyu tepkisi üzerine istifa ettiğini bildirdi. Çelik, yaşanan durumun bir isim benzerliğinden kaynaklanan yanılgı olduğunu ifade etti.

Habervitrini10666 Görüntüleme
"Bu ne soğuk" diyeceğiz! Hava bir günde değişecek... İstanbul şaşıracak
Gündem

"Bu ne soğuk" diyeceğiz! Hava bir günde değişecek... İstanbul şaşıracak

İstanbul’da bunaltan yaz havasının seyri cuma günü değişecek. Hafta boyunca yüksek seyreden sıcaklıkların ardından kuzeyden gelecek serin hava kente giriş yapacak. Sıcaklıklardaki sert düşüşe sağanak, gök gürültülü yağış ve kuvvetli poyraz eşlik edecek. Meteoroloji uzmanları, özellikle cuma ve cumartesi günleri için İstanbulluları ani hava değişimine karşı uyarıyor.

Habervitrini11686 Görüntüleme
Türkiye'den F-35 için hamle! Trump'a yakın şirketle masaya oturdular
Gündem

Türkiye'den F-35 için hamle! Trump'a yakın şirketle masaya oturdular

Türkiye, F-35 savaş uçağı programına yeniden dahil olmak ve Washington'daki temaslarını güçlendirmek amacıyla, ABD Başkanı Donald Trump’a yakınlığıyla bilinen ve Brian Ballard tarafından yönetilen lobi şirketi Ballard Partners ile yıllık 2,4 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.

Habervitrini9968 Görüntüleme