CHP:''''DOKUNULMAZLIK ADİ SUÇLARA KALKAN YAPILMAMALI''''

••1 dk okuma
CHP:''''DOKUNULMAZLIK ADİ SUÇLARA KALKAN YAPILMAMALI''''

Hızlı Özet

“CHP''nin dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili ''''Çık Ortaya Hesap Ver'''' kampanyasının sonuç bildirgesinde, ''''Dokunulmazlık, adi suçlara kalkan yapılmamalıdır. Dokunulmazlıklar kaldırılmalıdır'''' denildi.”

ANKARA - CHP Kadın Kolları Başkanlığı''nca düzenlenen ''''Çık Ortaya Hesap Ver'''' kampanyasının sonuç bildirgesi yayınladı.
Bildirgede, kampanyanın bir ay sürdüğü, her siyasi görüşten vatandaşın bu kampanyaya destek verdiği ifade edilerek, ''''Kimi yerlerde valililer, kaymakamlıklar, belediyelerin engellemelerine, hatta bazı yerlerde Atatürk anıtlarına çiçek konulmasına bile karşı çıkılmasına rağmen 1 milyon 860 bin imza toplandı ve yüce Meclis''e taşındı. Ne yazık ki 1 milyon 860 bin ses Meclis Başkanı''na ulaşamadı. Meclis Başkanı''nın halkına kulak verecek zamanı yoktu. Bu gerekçeyle CHP''li kadınlara randevu vermedi. Vicdanına, zimmet, nitelikli zimmet, evrakta sahtecilik, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, görevi ihmal, emniyeti suistimal, naylon fatura, kayıp trilyon davası gibi suçları sığdırabilenler, odalarına Türkiye''nin dört bir yanından yükselen sesin yansıması olan imzaları sığdıramadılar. 1 milyon 860 bin ses olarak haykırıyoruz; Bu Meclis bu yükü taşıyamaz. Taşımamalıdır. Dokunulmazlık, adi suçlara kalkan yapılmamalıdır. Dokunulmazlıklar kaldırılmalıdır'''' denildi.


Bu haber 1324 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bahçeli formülü açıkladı : Yürütmede Erdoğan yasamada MHP, Türkiye'de Cumhur İttifakı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Bahçeli formülü açıkladı : Yürütmede Erdoğan yasamada MHP, Türkiye'de Cumhur İttifakı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın bir daha aday olabilmesi için TBMM'de uygun zamanda ve azami mutabakatla seçimlerin yenilenmesi kararı alınmalıdır." ifadelerini kullandı. Anadolu Ajansı

Habervitrini9712 Görüntüleme
Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel
Gündem
#Akın Gürlek Ahmet Şık açıklaması#Ahmet Şık suç duyurusu#TİP Milletvekili Ahmet Şık

Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Abdullah Adır, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın iddiaları için açıklama yaptı.

Habervitrini10429 Görüntüleme
Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar,  İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu
Gündem

Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar, İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu

Yeni Parti’de kongre maratonu kavgalar, söz düelloları ve şaibe iddialarının gölgesinde geçiyor. Hemen her gün farklı bir ilde arbede yaşanırken; Trabzon, İstanbul, Eskişehir ve silah seslerinin yükseldiği Mersin'in ardından bu kez Antalya ve İzmir’deki gelişmeler parti içi krizi derinleştirdi.

Habervitrini9721 Görüntüleme
İşte Fatma Betül Sayan Kaya'nın iade ettiği para miktarı
Gündem
#gazetehaberleri#Fatma Betül Sayan Kaya#iade hesapları

İşte Fatma Betül Sayan Kaya'nın iade ettiği para miktarı

Fon krizinde ismi gündeme gelen ve soruşturulan fonlardan 2 milyar civarında para çektiği tespit edilen Fatma Betül Sayan Kaya, ilgili birimlerle temasa geçerek 1 milyar 860 milyon lirayı bu fonlar için açılan iade hesaplarına yatırdı.

Habervitrini11167 Görüntüleme