CHP olağanüstü kurultaya gidiyor!

2 dk okuma
CHP olağanüstü kurultaya gidiyor!

Hızlı Özet

CHP'de kurultay tartışmaları bitmek bilmiyor. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen 50 milletvekilinin Özgür Özel yönetiminden memnun olmadığı ve imza toplayarak partiyi olağanüstü kurultaya götürmek istediği öğrenildi.

CHP'de kurultay tartışmaları bitmek bilmiyor. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen 50 milletvekilinin Özgür Özel yönetiminden memnun olmadığı ve imza toplayarak partiyi olağanüstü kurultaya götürmek istediği öğrenildi.

CHP'de kurultay hesapları...

CHP'de bir yandan eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve mevcut Genel Başkan Özgür Özel tartışması bir yandan da bele diye başkanlarının genel merkezle kavgaları büyüyor.

Partide genel merkez yönetimine karşı yeni bir hamle hazırlandığı konuşuluyor.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KURULTAY HAMLESİ

Bu hamlenin başını çeken ismin ise Kemal Kılıçdaroğlu olduğu öğrenildi.

KURULTAY SÜRECİ BAŞLADI

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan'ın aktardığı kulis bilgilerine göre, CHP’de olağanüstü kurultay süreci başladı.

50 MİLLETVEKİLİ İMZA TOPLADI

CHP'de Kılıçdaroğlu'na yakın milletvekilinin işlerin iyiye gitmediği yönünde görüşlerinin olduğunu belirten Burhan, 50 milletvekilinin imza toplamaya başladığını söyledi.

YÖNETİMDEN MEMNUN DEĞİLLER

Kasım 2023'teki kurultay öncesinde Kılıçdaroğlu karşısında İmamoğlu önderliğinde toparlanan “Zoom Cuntası”nda yer alan ve Kılıçdaroğlu döneminde genel başkan yardımcılığı da yapan bazı üst düzey isimler var.

CHP içindeki bu yeni ekibin, partide ağırlık noktası oluşturmadığı bildirildi.

ARABA KAVGASI

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na parti tarafından sağlanan 2 aracın geri istendiği yönünde iddialar kavga çıkardı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır "Arabaları aldılar, yemekleri kestiler, diye algı yapmak çirkin, ahlaksız, terbiyesizcedir" dedi.

Başarır’a cevap, Kılıçdaroğlu'nun eski basın danışmanı Ömer Topsakal'dan yanıt geldi. Topsakal, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun herhangi bir şeyi hak edip etmemesine karar vermek, sizin haddinizi, kapasitenizi ve maalesef ahlakınızı fersah fersah aşacak bir kavramdır" ifadelerini kullandı.

Bu haber 979 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum
Gündem
#İsrail#ABD#mekke i̇ttifakı

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum

Anlaşma, üç ülkeden birine yapılacak silahlı saldırının hepsine yapılmış sayılacağı taahhüdünü içeriyor. Haberde, ülke liderlerinin imza töreninin ardından ittifakın belirli bir ülkeyi hedef almadığını vurguladığı aktarıldı.

Habervitrini12842 Görüntüleme
Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama
Gündem

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak üzerinden Suudi Arabistan'a yapılan İHA saldırılarını en güçlü şekilde kınadı. Irak hükümetinin sorumluları bulmak için başlattığı soruşturmadan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Habervitrini13104 Görüntüleme
MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
Gündem

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler

MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Habervitrini13856 Görüntüleme
Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Gündem

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Habervitrini13109 Görüntüleme