CHP'ye çalışan Üküş, İzmir depremini AK Parti'ye bağladı!

1 dk okuma
CHP'ye çalışan Üküş, İzmir depremini AK Parti'ye bağladı!

Hızlı Özet

Sanki İzmir'i AK Parti yönetiyormuş gibi, deprem üzerinden siyasete kalkışan Üküş, “AK Parti Türkiye’yi felakete sürüklüyor” iddiasında bulundu.







İzmir’de meydana gelen ve can kayıplarımızın olduğu depremin ardından CHP'ye çalışan gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, provokatif bir tweete imza attı.






İzmir’de yaşanan ve can kayıplarımızın olduğu depremin ardından, vatandaşlar yakınlarının kurtarılması ve onlardan haber alabilmek için uğraşırken, CHP'ye çalışan gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş ise, provokatif ve gerçek dışı bir paylaşıma imza attı.



Sanki İzmir'i AK Parti yönetiyormuş gibi, deprem üzerinden siyasete kalkışan Üküş, “AK Parti Türkiye’yi felakete sürüklüyor” iddiasında bulundu.



İnsanlar can derdinde...



Üküş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmiş olsun Ege. Deprem bu ülkenin gerçeği. Hem de çok acı gerçeği. Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AK Parti Türkiye'yi felâkete sürüklüyor. İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor" iddialarında bulundu.





Skandal sözlerden sonra, sosyal medya kullanıcıları "İnsanlar can derdinde, sen siyaset yapıyorsun" yorumlarıyla Üküş'e tepki gösterdi.






Bu haber 372 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bahçeli: Kıbrıs Türklüğüne Brüksel istikamet tayin edemez
Gündem

Bahçeli: Kıbrıs Türklüğüne Brüksel istikamet tayin edemez

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 52'nci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Kıbrıs Türklüğüne istikamet tayin edecek irade, Brüksel’de değildir! Bu irade; Türk Mukavemet Teşkilatı mücahidinin yıllarca terk etmediği mevziisinde, şehitlerimizin kanıyla sulanan Ada toprağında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kıbrıs’ta ortaya koyduğu kararlı müdahalede ve Kıbrıs Türklerinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni kuran kudretindedir." dedi.

Habervitrini14245 Görüntüleme
İstanbul'da şaşkına çeviren görüntü! Birçok ilçede dev çekirgeler görüldü
Gündem

İstanbul'da şaşkına çeviren görüntü! Birçok ilçede dev çekirgeler görüldü

İstanbul’un bazı ilçelerinde görülen çekirge artışı, vatandaşları endişelendirdi. Normal boyutlara kıyasla daha iri ve uzun olan çekirgelerin Balkanlar’dan geldiği tahmin edilirken, tehlikeli olmadığı düşünülüyor. Peş peşe paylaşılan görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

Habervitrini11379 Görüntüleme
Haluk Levent, AHBAP'a gelen bağış parasını alkol tesisine yatırmış!
Gündem

Haluk Levent, AHBAP'a gelen bağış parasını alkol tesisine yatırmış!

Milyarlarca liralık para trafiğinin tespit edildiği AHBAP soruşturmasında MASAK raporu dosyaya eklendi. Hesabında milyarlık para trafiği bulunan tutuklu asistan Yeliz Kaya ifadesinde, Haluk Levent'in çeklere kendi yerine imza attığını ve bir alkollü içecek firmasına, ortaklık için milyonlarca lira aktardığını söyledi. Ayrıca dernek tüzel kişiliği üzerinden gıda, içecek ve konaklama sektörlerine yönelik yapılan, 'Ahbap' isminin yer aldığı alkollü içecek markası, "Ahbap Su" ve "Ahbaphane" gibi dikkat çeken marka tescil başvuruları tespit edildi.

Habervitrini11968 Görüntüleme
Haluk Levent'ten 60 milyon dolarlık mini konser! Gitar çalıp şarkı söylemiş
Gündem

Haluk Levent'ten 60 milyon dolarlık mini konser! Gitar çalıp şarkı söylemiş

AHBAP soruşturması kapsamında tutuklanan Haluk Levent'in, kendisini 60 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi olan iş insanı Hüseyin Başaran'a verdiği özel konserin görüntüleri ortaya çıktı. Başaran Holding'in, Haluk Levent hakkında dolandırıcılık nedeniyle yaptığı suç duyurusundan önce kaydedildiği düşünülen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Habervitrini13961 Görüntüleme