CHP'de rüşvet şoku!..

2 dk okuma
CHP'de rüşvet şoku!..

Hızlı Özet

Salıcı, konuşmasının devamında ise "Klasik CHP kafası ile birşey olmaz' dedi. Ardından ise "Üç günlük bir üye gelir, 40 yıllık CHP'linin yapamadığını yapar. Biz CHP'de değişimi ve dönüşümü yaratacağız' sözlerini ifade etti.



CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, belediye başkan adaylarına yaptığı konuşmada "Ankara'daki abilerinize güvenmeyin. İstanbul seçimini ben yöneteceğim. Ankara'ya kapora yatıranların kaporası yandı. Bol sıfırlı çekleri verenler çeklerini geri alsın' dedi.





CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, 2. Bölge Belediye Başkan Aday Adayları ile basına kapalı bir toplantı yaptı. 2. Bölge (Beşiktaş - Sarıyer çevresi) başkan aday adaylarına seslenen Salıcı, birbirinden ilginç sözler etti.



Basına kapalı toplantıda konuşan Salıcı, "Ankara'daki abilerinize güvenmeyin. Ankara'daki abilerine kapora yatıranların kaporaları yandı. Bol sıfırlı çekleri verenler çeklerini geri alsın' dedi. Salıcı'nın genel merkez yöneticilerini hedef alan 'kapora' ve "bol sıfırlı çekler' sözü salondakilerde şaşkınlık yarattı.



Salıcı, konuşmasının devamında ise "Klasik CHP kafası ile birşey olmaz' dedi. Ardından ise "Üç günlük bir üye gelir, 40 yıllık CHP'linin yapamadığını yapar. Biz CHP'de değişimi ve dönüşümü yaratacağız' sözlerini ifade etti.



Bir süre önce görevden alınacağına ilişkin bazı söylentilerin çıktığını hatırlatan Salıcı, "Gördüğünüz gibi buradayım, görevden alınacağım söyleniyordu. Alınmadım. İstanbul seçimini ben yöneteceğim. Seçimi kiminle kazanacağımı biliyorum' dedi. "İstanbul'da AKP ile aramızdaki fark on puana indi' diyen Salıcı, ardından ise "Seçimi kiminle kazanacağımı siz anladınız, siz o ismi biliyorsunuz' ifadesini kullandı. Salıcı'nın CHP üyesi olmayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü işaret ettiği ifade edildi.



"Ankara'daki abilerine güvenenleri ve aday olmak için Ankara'yı devreye sokmaya çalışanları' disipline vereceğini de belirten Salıcı'nın sözlerine genel merkezin nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.



Bilindiği üzere, Yerel Seçim Adaylarını Belirleme Komisyonu'nda Bihlun Tamaylıgil, Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan bulunuyor. Bu isimleri Kemal Kılıçdaroğlu görevlendirmişti. (Kaynak: Gerçekgündem)




 


Bu haber 853 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Airbus, uzay ve uydu teknolojilerinde Türkiye ile işbirliğine odaklandı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Airbus, uzay ve uydu teknolojilerinde Türkiye ile işbirliğine odaklandı

Antalya'ya daha önce gelmediğini ifade eden Mirra, "Antalya'ya gelecek olmak beni heyecanlandırıyor. Hem mekan hem kültür hem etkinliğin kendisi hem de tören nedeniyle heyecanlıyım. Çünkü bu bana gurur veren bir şey ve bunca yıllık çalışmanın ardından emeklerimin takdir edilmesinden dolayı çok mutluyum." diye konuştu.

Habervitrini13079 Görüntüleme
Balon balığı avcılığında destekleme üst limiti 1 milyon adede çıkarıldı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Balon balığı avcılığında destekleme üst limiti 1 milyon adede çıkarıldı

İstilacı balon balığı avlayan balıkçılara yapılan destekleme ödemelerinde üst limit 1 milyon adede yükseltildi.

Habervitrini11015 Görüntüleme
Boşnak lider Becirovic, BM 81. Genel Kurulu'nda Gazze'deki soykırıma dikkati çekti
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Boşnak lider Becirovic, BM 81. Genel Kurulu'nda Gazze'deki soykırıma dikkati çekti

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic, "Dünya, Bosna Hersek'e yönelik saldırı sırasında olduğu gibi Ukrayna'ya yönelik saldırıya ve Gazze'de Filistinlilere karşı işlenen soykırıma da gereken tepkiyi vermedi." dedi.

Habervitrini14656 Görüntüleme
Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta
Gündem

Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta

Siyasette gözler Meclis’teki sandalye dağılımına ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesindeki muhtemel transferlere çevrildi. AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın toplam 326 milletvekiline sahip olduğu Meclis’te, olası bir erken seçim kararının alınabilmesi için 34 milletvekilinin daha desteğine ihtiyaç duyuluyor.

Habervitrini11663 Görüntüleme