CHP'li Canan Kaftancıoğlu firari Tarik Toros'a küfretti... Ulan Fetöcü yavşak..."

1 dk okuma
CHP'li Canan Kaftancıoğlu firari Tarik Toros'a küfretti... Ulan Fetöcü yavşak..."

Hızlı Özet

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından, İstanbul İl Başkanlığı'na Gürsel Tekin'in kayyım olarak atanmasının ardından yaşanan parti içi tartışmalara ilişkin bir mesaj yayımlamıştı.

Canan Kaftancıoğlu’ndan Tarık Toros’a sert yanıt: "Ulan Fetöcü yavşak..."

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin’e karşı tavır almadığı gerekçesiyle kendisini eleştiren FETÖ firarisi gazeteci Tarık Toros’a sosyal medya üzerinden sert yanıt verdi.

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından, İstanbul İl Başkanlığı'na Gürsel Tekin'in kayyım olarak atanmasının ardından yaşanan parti içi tartışmalara ilişkin bir mesaj yayımlamıştı.

Konuyla ilgili açıklama bekleyenlere yanıt veren Kaftancıoğlu, "Şu dönemde söyleyeceğim herhangi bir sözün hepimizin içini yakan durumlara olumlu bir etkisi/katkısı olmayacağını, parti içi kutuplaşmayı artırmak ve trollerin eline malzeme vermekten başka bir işe yaramayacağını görüyorum" demişti. Kaftancıoğlu, paylaşımıyla ilgili yorum yapan FETÖ firarisi gazeteci Tarık Toros'a sert yanıt verdi.

Canan Kaftancıoğlu, kendisini Gürsel Tekin'e karşı pozisyon almadığı gerekçesiyle eleştiren Toros'un videosunu paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Ağzımı bozacağım için şimdiden özür dilerim… Ulan Fetöcü yavşak! Dün akşamdan bu yana içeriden ve dışarıdan hep bir ağızdan koro halinde başladınız. Yazdığımı tekrar okudum, eleştiriyi anlarım da ‘size ne oluyor?’ onu hala anlamadım.

Sizlere benzemem. Ne iş birlikçi olurum ne de tehditlerden korkar susarım.

Bugünün faşist AKP iktidarını sizlerin, sizleri de oralara kimlerin getirdiğini ve elbirliğiyle halka neler ettiğinizi unutmadım hala…

Şimdi yürü git, varsa ağababanı yolla!"

Bu haber 851 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İzmir Belediye başkanı ve 12 milletvekili AK Parti'ye geçiyor
Gündem
#SİYASET Haberleri#chp#AK Parti

İzmir Belediye başkanı ve 12 milletvekili AK Parti'ye geçiyor

Gazeteci Sinan Burhan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve farklı partilerden 12 milletvekilinin AK Parti'ye geçeceğini iddia etti.

Habervitrini10518 Görüntüleme
İran, füze rampalarının yerini MOSSAD'a haber veren İranlı casusu astı
Gündem

İran, füze rampalarının yerini MOSSAD'a haber veren İranlı casusu astı

İran yargısı Cumartesi günü yaptığı açıklamada, İsrail'in Mossad istihbarat teşkilatına füze rampaları hakkında bilgi verdiği iddia edilen bir kişinin idam edildiğini duyurdu. Tahran, devam eden savaş ortamında işbirlikçi olduğu iddia edilen kişilere yönelik baskıyı sürdürüyor.

Habervitrini10503 Görüntüleme
Türk siyasetçi Elif Eralp Berlin'de sandıkları patlattı
Gündem

Türk siyasetçi Elif Eralp Berlin'de sandıkları patlattı

Berlin'de yapılan eyalet seçimi anketlerde de önde olan Sol Parti'nin zaferi ile sonuçlandı.Sol PartiTürkiye kökenli başbakan adayı Elif Eralp ile birlikte oyunu 2023 yılındaki seçime kıyasla yüzde 12'den fazla artırdı. Yüzde 25'in üzerindeki oyla tek başına iktidar olabilecek çoğunluğu elde edemese de kuracağı bir koalisyon hükümeti ile iktidar koltuğuna oturması muhtemel.  

Habervitrini11527 Görüntüleme
Sıcaklıklar sert düşecek, sağanak yağış geliyor! Meteoroloji gün gün açıkladı
Gündem

Sıcaklıklar sert düşecek, sağanak yağış geliyor! Meteoroloji gün gün açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 21-25 Eylül tarihlerini kapsayan 5 günlük tahminine göre Türkiye yeni haftaya mevsim normallerine yakın sıcaklıklarla başlayacak. Ancak salı gününden itibaren özellikle batı ve iç kesimlerde yağışlı hava etkisini artıracak, sıcaklıklar ise birçok bölgede hissedilir şekilde gerileyecek.

Habervitrini12560 Görüntüleme