Çöpte korkutan bebek

1 dk okuma
Çöpte korkutan bebek

Hızlı Özet

Antalya’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Binası’nın karşısındaki çöp konteynırları yanına bırakılan oyuncak bebek fünye ile patlatıldı.


Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü karşısındaki çöp konteynırları yanındaki oyuncak bebeği şüpheli gören vatandaşlar polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler, Uncalı 24. Caddeyi çift yönlü olarak araç trafiğine kapattı. Çevre güvenliğini alan polisler, çevredeki meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı. Daha sonra bomba imha ekibi, elbisesini giydikten sonra bebeğe fünyeyi yerleştirdi. Bomba ekibi, vatandaşların uzaklaşmaması üzerine hoparlörden uyarı yaptı. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından, bebek fünye ile patlatıldı. Patlama sonrası çevredekiler polisi alkışladı. Önemli bir durumun olmaması üzerine vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Bir süre aksayan trafik ulaşıma açıldı.


Bu haber 1860 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Askeri araç devrildi, 1 şehit 2 de yaralı var
Asayiş

Askeri araç devrildi, 1 şehit 2 de yaralı var

Iğdır'da devriye görevi sırasında kontrolden çıkan askeri araç devrildi. Kazada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Yaralı askerler hastanede tedavi altına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habervitrini13904 Görüntüleme
Seçil Erzan: Arda Turan'ın 1 kuruş alacağı varsa bana 1000 yıl ceza verin”
Asayiş

Seçil Erzan: Arda Turan'ın 1 kuruş alacağı varsa bana 1000 yıl ceza verin”

“Fatih Terim Fonu” davasında yeni gelişme yaşandı. Yüksek faiz vaadiyle 30’dan fazla kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddiasıyla 102 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Seçil Erzan, istinafın bozma kararının ardından yeniden hâkim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, “Arda Turan’ın 1 kuruş alacağı varsa bana bin yıl ceza verin” derken, “Ben her şeyimi verdim, 1 liram yok” ifadelerini kullandı.

Habervitrini11908 Görüntüleme
Kiracı vahşeti.. Ev sahibi ve karısını öldürünce başlarına gidip onlarla konuştum
Asayiş
#cinayet#istanbul#Maltepe

Kiracı vahşeti.. Ev sahibi ve karısını öldürünce başlarına gidip onlarla konuştum

“Onların yıllardır kiracısıydım. 2015 yılında binayı satmayı düşündüklerinde kendileriyle konuşup binayı satın almak üzere anlaştım. O tarihten itibaren kiraları ben toplamaya başladım. Binayı güzelleştiriyor, eksiklerini tamamlıyordum.”

Habervitrini15028 Görüntüleme
Trabzonlulara yönelik paylaşım sonrası gözaltı kararı
Asayiş

Trabzonlulara yönelik paylaşım sonrası gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesabından Trabzonluları hedef alan ve farklı toplum kesimlerini karşı karşıya getirebilecek ifadeler kullandığı belirtilen Ertuğrul Kaya hakkında resen soruşturma başlattı. Kaya’nın gözaltına alınması için talimat verilirken, 25 Ağustos’ta yurt dışına çıktığının tespit edildiği öğrenildi.

Habervitrini14878 Görüntüleme