İSTANBUL - Düren yaptığı açıklamada, Delgado'nun, gerçekleştirildiği söylenen ameliyat sonrası sahalara dönüşünün 6 ayı bulacağını belirterek, ''Kendisine ve doktoruna ulaşamadık. Delgado'nun babası kampa geldi. Oyuncunun da kampa gelebileceğini düşünüyorduk. Sağlık ekibiyle oyuncu arasında bir iletişimsizlik olduğu kesin ama ameliyatın yapıldığını düşündüğümüz takdirde, oyuncunun bu ameliyatı olunca 6 ay sonra oynaması gerekir'' dedi.
Mete Düren, İbrahim Toraman'ın da yurt dışında ameliyat olduğunu, ancak bu oyuncuya yapılan operasyonla ilgili bilgilere ulaşmada sıkıntı yaşanmadığını ifade ederek, ''İbrahim Toraman'ın Hollanda'daki ameliyatını düşünürsek, Delgado'nun ameliyat bilgileri konusunda bir sıkıntı var. İbrahim'in Hollanda'daki doktorundan her türlü bilgiyi anında aldık. Böyle bir ortamda, Delgado için ne yapıldığı, nasıl yapıldığı şu an bir muamma. Sadece, oyuncu, ameliyat olup hastaneden çıktığını doktoruna söylemiş'' diye konuştu.
Ameliyatın gerçekleştiği düşünülerek, bundan sonraki sürecin ne olacağı yönünde bilgiler veren Prof. Dr. Düren, şunları söyledi.''
''Delgado'nun, bu ameliyatı olduktan 6 ay sonra oynaması gerekir. 3 ay sonra da oynar ama şikayetleri tekrar başlar. Sorunun sıfırlanması açısından 6 aylık sürecin olması gerektiğini ifade ediyorum. Yönetim kurulu, 'Delgado bizim sözleşmeli oyuncumuz, devam edeceğiz ve kendisini satmayacağız' derse, bu oyuncunun 6 ay hesaba katılmaması gerekiyor. Fakat oyuncu sözleşmedeki belli tasarrufları düşünerek 3 ay sonra dönebileceğini söyleyebilir. Bu durumda 3 hafta sonra aynı sıkıntıyı yaşamaya başlar.''
Düren, geçen sezonun bitmesinin ardından, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle ameliyat olan diğer oyuncular İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ'ın durumuyla ilgili de, ''Ekrem Dağ zaten kendi kulüp doktorumuz tarafından ameliyat edildi. İbrahim Toraman ise koşulara başladı. Sezonun ilk haftalarını kaçırır, ama Şampiyonlar Ligi'ne yetişir. Ekrem'in, birebir mücadelelerde sıkıntı yaşayacağını düşünürsek, kuvvetlenmesi gerekiyor. Şimdi de çıkar oynar ama aynı sorunu yaşayacağı için bekletiyoruz'' açıklamasını yaptı.
"DELGADO'YU 6 AY HESABA KATMAMAK LAZIM"

Hızlı Özet
“Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, yönetim kurulunun, İspanya'da ameliyat olan, ancak dönüş süresi konusunda belirsizlikler yaşanan Delgado'yu 6 ay düşünmemesi gerektiğini söyledi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Icardi için transferde sürpriz rota
Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından yeni takım arayışını sürdüren Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin, İspanya LaLiga ekiplerine önerildiği ileri sürüldü.

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'ye borcu açıklandı.. Rakam az değil
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, genel kurulda sarı-lacivertlilerin eski asbaşkanı Acun Ilıcalı ile ilgili kritik bir açıklama yaptı. Yıldırım, Ilıcalı’nın sahibi olduğu sosyal medya platformunun sarı-lacivertli kulübe 10 milyon borcu olduğunu açıkladı. Yıldırım, ödeme için verilen tarihi de açıkladı.

Galatasaray’dan Virgil van Dijk planı! Muhammed Salah detayı
Virgil van Dijk, bu sezon Liverpool'da 6 maça çıktı ve 540 dakika sahada kaldı. 35 yaşındaki Hollandalı stoperin güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Aziz Yıldırım Kasayı Açtı, Borç Listesini Tek Tek Döküm Yaptı.. İsim İsim futbolcu bonservis ve kulüp borçları
Futbolcu bonservis ve fesih süreçlerinden kalan henüz ödenmemiş tüm kalemleri tek tek okuyan Aziz Yıldırım, yarın itibarıyla tüm ödemelerin yapılacağını duyurdu. İşte kulüpler ve oyuncular bazında açıklanan borç listesi: