DEVA Partisi'nde toplu istifa depremi

1 dk okuma
DEVA Partisi'nde toplu istifa depremi

Hızlı Özet

DEVA Partisi'nin Mardin İl Başkanlığında 3 ilçe başkanı ve bazı yöneticileri birlikte istifa etti.






DEVA Partisi'nin Mardin İl Başkanlığında 3 ilçe başkanı ve bazı yöneticileri birlikte istifa etti.



Edinilen bilgilere göre, Deva Partisi Mardin İl Başkanlığında bazı yöneticilerin yanı sıra toplu halde istifa dilekçelerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan Midyat İlçe Başkanı Mehmet Beşir Romioğlu, Dargeçit İlçe Başkanı Sadık Günel ve Mazıdağı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Aydın partiden istifa kararı aldıklarını açıkladı.



DEVA Partisi Midyat İlçe Başkanı Mehmet Beşir Romioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Halkımızın refahını artırmak, insan hakları, özgürlükler, ileri demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkeleri ile hareket ederek kuruluşunda yer aldığım Midyat Deva Partisi İlçe Başkanlığı görevimden yönetimim ile beraber istifa ediyorum. İstifalarının gerekçesi sağlık, ekonomik ve benzeri sebepler değildir. Kamuoyu ayrıntılı bilgilendirilecektir. Saygılarımla" ifadelerine yer verdi.




Bu haber 1156 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çeyrek asırlık destana anlamlı hediye… İşte AK Parti'nin Erdoğan şarkısı
Gündem

Çeyrek asırlık destana anlamlı hediye… İşte AK Parti'nin Erdoğan şarkısı

AK Parti'nin Sakarya'da düzenlenen 33. İstişare ve Değerlendirme Kampı'nda, partinin çeyrek asırlık siyasi geçmişine adanan bir eser Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edildi. 'Büyük Başkan Erdoğan' isimli parça, partinin 25. yıl kutlamaları için özel olarak hazırlandı.

Habervitrini10841 Görüntüleme
Erdoğan: Başörtüsü ideoloji değildir
Gündem

Erdoğan: Başörtüsü ideoloji değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuşuyor. Türkiye'nin başörtüsü meselesini geride bıraktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başörtüsü anormal değildir, marjinal değildir, radikal değildir, ekstrem değildir, belli bir tarikatın, belli bir cemaatin veya ideolojinin sembolü hiç değildir." dedi.

Habervitrini9748 Görüntüleme
Ev almak için biriktirdiği 1 kilo altını çöpe attı!
Gündem

Ev almak için biriktirdiği 1 kilo altını çöpe attı!

Bursa'da Sedair Kurnaz isimli vatandaşın ev almak için yıllardır biriktirdiği yaklaşık 1 kilogram altın eşi tarafından yanlışlıkla çöpe atıldı. Mahalledeki çöp konteynerlerini tek tek karıştıran Kurnaz, altınları bulan ya da görenlerin kendisine haber vermesini istiyor.

Habervitrini11370 Görüntüleme
Numan Kurtulmuş'tan Terörsüz Türkiye açıklaması: İşin çoğunluğu bitti
Gündem

Numan Kurtulmuş'tan Terörsüz Türkiye açıklaması: İşin çoğunluğu bitti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili "Bana göre işin çoğunluğu bitmiştir. Yakın zamanda artık terör, Türkiye'nin tamamıyla gündeminden kalkacaktır." dedi.

Habervitrini11769 Görüntüleme