Drift canavarı askere gidecek genci komaya soktu

2 dk okuma
Drift canavarı askere gidecek genci komaya soktu

Hızlı Özet

Fatih'te drift yapan sürücünün kontrolünden çıkan araç 20 yaşındaki bir gence çarparak komalık etti. Yoğun bakımda can çekişen çocuğun babası, "Askerde olması gerekirken benim çocuğum şu anda can çekişiyor. Ben bu yüzden en büyük cezayı almasını istiyorum" dedi. Gencin son hali ve çarpan araç kamerada.






Fatih'te drift yapan sürücünün kontrolünden çıkan araç 20 yaşındaki bir gence çarparak komalık etti. Yoğun bakımda can çekişen çocuğun babası, "Askerde olması gerekirken benim çocuğum şu anda can çekişiyor. Ben bu yüzden en büyük cezayı almasını istiyorum" dedi. Gencin son hali ve çarpan araç kamerada.



Bayrampaşa'da yaşayan askere gidecek olan Bilal Topal akşam saatlerinde babasından arkadaşını görmek için izin istedi.



Evden çıkan Bilal, Fatih'te bulunan arkadaşını ziyarete gittiği sırada drift yaparak ilerleyen bir aracın hedefi oldu. Drift yapan otomobil sürücüsü bir aracı hızlı bir şekilde solladı. Kontrolden çıkan otomobil Fatih Topal'a çarptı. Çarpan araç olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri gence ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Yoğun bakımda alınan Bilal Topal, yaklaşık bir aydır yoğun bakımda can çekişiyor. Kazaya karışan ve kaçan şahıs ekiplerin çalışmalarını sonucu yakalandı.



"Askerde olması gerekirken benim çocuğum şu anda can çekişiyor"



Bilal Topal'ın babası Fahri Topal, şahsın en ağır şekilde ceza almasını istediğini belirterek, "Benim oğlum akşam 23.00 sıralarında evden arkadaşlarıyla görüşmek için çıktı. Kazada 15 gün sonra askere gidecekti. O gün talihsiz bir kaza sonucu yaklaşık bir aydır yoğun bakımda. Bilinci kapalı bir şekilde sadece makineye bağlı o şekilde nefes alıp veriyor şu anda. Vuran şahıs, arabayı sollayıp terste giriyor tersten vuruyor çocuğuma ve çocuğum komada. Kazayı yapan kişi hiç durmadan frene basmadan çekip gidiyor. Hiç yardım etmiyor orada bırakıp kaçıyor. Ben bu yüzden çocuğum şu anda ölümle pençeleşiyor, adam öldürmeye kasten suçundan en ağır şekilde ceza almasını istiyorum. Yarım saat geç gelseydi çocuk kurtulmayacaktı. Bekliyoruz şu anda. Askerde olması gerekirken benim çocuğum şu anda can çekişiyor. Ben bu yüzden en büyük cezayı almasını istiyorum ve bizim canımızı yaktı kimsenin canını yakmasın. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmalı. Drift yaparak sola girip çocuğuma vurup ve kaçıyor hiç durmadan arkasına bile bakmadan ne söyleye bilirim ki artık" dedi.



Gencin son videosu ortaya çıktı



Bilal Topal'a çarpan aracın görüntüsü çevredeki bir güvelik kamarasına yansıdı. Görüntülerde arabanın hızla ilerlediği görülüyor. Bilal Topal'ın kaza öncesi arkadaşlarıyla arabada gezerken ki bir videosu ortaya çıktı.



 






Bu haber 354 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!
Asayiş

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB iştiraki Ağaç ve Peyzaj AŞ'nin ihalelerine ilişkin soruşturma kapsamında 195 sayfalık ek iddianame hazırlandı. Aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 29 şüpheli hakkında ceza talep edilirken, iddianamede 2020-2024 yılları arasındaki 12 ayrı eyleme yer verildi.

Habervitrini12607 Görüntüleme
Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!
Asayiş

Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!

Ankara’da 16 Kasım 2025’te hayatını kaybeden müteahhit Ramazan Arıkan’ın, halk arasında “dana deviren” olarak bilinen ksilazin etken maddeli ilaçla zehirlendiği belirlendi. Yaklaşık 400-500 milyon liralık mal varlığı bulunduğu belirtilen Arıkan’ın ölümüne ilişkin davada eski eşi, oğlu ve eski eşinin sevgilisinin de aralarında bulunduğu sanıklar yargılanacak.

Habervitrini11163 Görüntüleme
Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”
Asayiş

Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, bir süredir yabancı numaralardan tehdit mesajları aldığını açıkladı. Divandiler, kendisinden 1 milyon dolar istendiğini, aksi takdirde evinin kurşunlanacağı, yakılacağı ve torununun kaçırılacağı yönünde tehditler aldığını söyledi. "Devamlı tehdit mesajları alıyorum. İşte bize 1 milyon dolar vereceksin, keleşle tararız. İşte evine bomba koyarız, keleşle tararız, torununu kaçırırız. Evini yakarız falan filan" diyen Kobra Murat, korku dolu tehditlerin içeriğinden de bahsetti.

Habervitrini13636 Görüntüleme
Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti
Asayiş

Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kişi, eşi ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, valilik tarafından yapılan açıklamada olayın yaklaşık 2 buçuk kilogram altınla ilgili yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklandığının değerlendirildiği bildirildi.

Habervitrini13798 Görüntüleme