DUMAN ALARMI VEREN UÇAK İSTANBUL'A ACİL İNİŞ YAPTI

1 dk okuma
DUMAN ALARMI VEREN UÇAK İSTANBUL'A ACİL İNİŞ YAPTI

Hızlı Özet

Paris'ten aldığı 81 yolcusuyla İstanbul'a hareket eden Air France Hava Yolları'na ait yolcu uçağı, kalktıktan bir süre sonra duman alarmı verdi.

ÖMER FARUK AYDEMİR
İSTANBUL - Paris'ten aldığı 81 yolcusuyla İstanbul'a hareket eden Air France Hava Yolları'na ait yolcu uçağı, kalktıktan bir süre sonra duman alarmı verdi. Uçuşu riske etmek istemeyen pilot, Budapeşte Havalimanı'na mecburi iniş yaptı.



Paris, Charles De Gaulle Havalimanı'ndan aldığı 81 yolcusuyla, saat 20.10'da, İstanbul'a gelmek üzere havalanan ve 23.15'te Atatürk Havalimanı'na inmesi gereken Air France Havayolları'na bağlı, AFR 2390 sefer sayılı, Airbus A 320 tipi yolcu uçağının sinyalizasyon sistemi, kokpitte duman alarmı verdi. Bunun üzerine uçağın pilotu, uçuşu riske etmemek için Budapeşte Havalimanı'na mecburi iniş yaptı.



Güvenlik önlemleri altında uçaktan indirilen yolcular salona alınırken, uçakta teknik kontroller yapıldı. Yapılan kontrollerden sonra, uçağın İstanbul'a hareket edeceği öğrenildi. Air France yetkilileri, olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Bu haber 2062 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta
Gündem

Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta

Siyasette gözler Meclis’teki sandalye dağılımına ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesindeki muhtemel transferlere çevrildi. AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın toplam 326 milletvekiline sahip olduğu Meclis’te, olası bir erken seçim kararının alınabilmesi için 34 milletvekilinin daha desteğine ihtiyaç duyuluyor.

Habervitrini11429 Görüntüleme
Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 81. Genel Kurulu'ndaki konuşmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Habervitrini14905 Görüntüleme
Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın
Gündem

Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın

Zirvede konuşma yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Erdoğan muhteşem bir insan ve benim çok iyi dostum. Türkiye’den arkadaşım, o tam bir sert adam. Onunla uğraşmayın, o sert biridir." dedi.

Habervitrini12789 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu hapse yollayan savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz çıktı
Gündem

Kaşif Kozinoğlu'nu hapse yollayan savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz çıktı

Kaldığı hapishanede 2011'de hayatını kaybeden eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun tutuklama sevk yazısını, FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz'ün imzaladığı ortaya çıktı. Belgede, Kaşif Kozinoğlu'nun "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etme amacı dışında kullanma, hile ile alma, çalma" suçlamaları kapsamında tutuklanması talep edildiği görüldü.

Habervitrini14179 Görüntüleme