Emlakçı kendini astı

1 dk okuma
Emlakçı kendini astı

Hızlı Özet

Emlakçı Selahattin Çabukel, evininin terasında kendi iple asarak canına kıydı


AYDIN’ın Kuşadası İlçesi’nde 33 yaşındaki emlakçı Selahattin Çabukel, bir arkadaşıyla kaldığı işyerinin üst katındaki evininin terasında kendi iple asarak canına kıydı. Çabukel'in bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğu ileri sürüldü.



Ege Mahallesi’ndeki Altınay Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi’nde satış elemanı olarak çalışan Selahattin Çabukel, dün saat 19.30 sıralarında, bir arkadaşıyla kaldığı işyerinin üst katındaki evine çıktı. Ancak uzun süre dönmemesi üzerine merak eden ev arkadaşı yukarı çıktığında Çabukel’i terasta iple tavana asılı halde, ölü buldu. Ev arkadaşının haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Çabukel’in intihar ettiğini belirledi.



Bekar olan Çabukel’in üzerinde yapılan aramada, “Aileme layık olamadım. Hayırlı bir evlat olamadım. Kimsenin suçu yok” yazılı bir not çıktı. Bir süredir maddi sıkıntı yaşadığı için bunalımda olduğu ileri sürülen Selahattin Çabukel’in önce bıçakla kendini yaralamak istediği başarılı olamayınca ise iple kendini astığı da belirlendi.



Aslen İzmir Ödemişli olan Çabukel’in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından önce Kuşadası Devlet Hastanesi Morgu’na ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, Çabukel’in intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Latif SANSÜR- Erol ŞEN/KUŞADASI (Aydın), (DHA) 


Bu haber 648 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

150 bardak çay borcu için komaya soktu
Asayiş

150 bardak çay borcu için komaya soktu

Ancak, iddiaya göre alkol ve uyuşturucunun etkisinde olduğu ileri sürülen Talha P., sinirlerine hâkim olamayarak yaşlı adamı takip etmeye başladı.

Habervitrini9217 Görüntüleme
Ankara'daki uyuşturucu ve fuhuş operasyonunda şok mesajlar
Asayiş

Ankara'daki uyuşturucu ve fuhuş operasyonunda şok mesajlar

Başkentte uyuşturucu ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda elde edilen dijital materyallerde, fuhuş organizasyonuna ilişkin olduğu değerlendirilen yazışmalar ortaya çıktı. Dijital materyallerde ayrıca farklı kişiler arasında kadınların nereli olduğu, tanınıp tanınmadığı ve müşterilere ilişkin çeşitli yazışmaların bulunduğu görüldü.

Habervitrini14577 Görüntüleme
Bakan Gürlek şok haberi verdi.. 2 çocuğun ölümü cinayet çıktı
Asayiş

Bakan Gürlek şok haberi verdi.. 2 çocuğun ölümü cinayet çıktı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 2024 yılında Van'da hayatını kaybeden 14 yaşındaki Damlanur Sarihan'ın ölümüne ilişkin soruşturmada olayın intihar değil cinayet olduğunun ortaya çıktığını ve 7 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Gürlek ayrıca Afyonkarahisar’da 24 Ocak 2026 tarihinde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Yunus Emre Yakar’ın yüksekten düşmediğini, darp edilerek öldürüldüğünün ortaya çıkarıldığını söyledi.

Habervitrini12712 Görüntüleme
Acılı aileleri hedef almışlardı! Tutuklandılar
Asayiş

Acılı aileleri hedef almışlardı! Tutuklandılar

Türkiye'yi derinden sarsan olaylarda hayatını kaybeden Rojin Kabaiş, Hiranur Nilgün Aygar ve Kıvanç Uman'ın ailelerini hedef alarak yabancı numaralar ve illegal panel linkleri üzerinden tehdit ile şantaj eylemleri gerçekleştirdikleri belirlenen siber zorbalara 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonlar sonucu gözaltına alınan 10 şüpheliden 2'sinin tutuklandığı bildirildi.

Habervitrini12518 Görüntüleme