Erdal Tosun’un öldüğü yerde keşif yapıldı

••2 dk okuma
Erdal Tosun’un öldüğü yerde keşif yapıldı

Hızlı Özet

“Sanatçı Erdal Tosun’a çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla cezaevinde tutuklu bulunan şoför Nihat Şaki'ye, mahkeme heyeti ve uzman bilirkişi nezaretinde olay yerinde keşif yaptırıldı. Olay yerine gelen Şaki’nin annesi, ağabeyi ve kız kardeşi de keşif yapıldığı esnada gözyaşı döktü.”






Sanatçı Erdal Tosun’a çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla cezaevinde tutuklu bulunan şoför Nihat Şaki'ye, mahkeme heyeti ve uzman bilirkişi nezaretinde olay yerinde keşif yaptırıldı. Olay yerine gelen Şaki’nin annesi, ağabeyi ve kız kardeşi de keşif yapıldığı esnada gözyaşı döktü.



Sarıyer Maslak’ta geçtiğimiz 30 Kasım 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun’a çarptığı iddiasıyla cezaevinde tutuklu bulunan şoför Nihat Şaki, öğle saatlerinde cezaevi aracıyla keşif için olay yerine getirildi. Şaki’ye mahkeme heyeti ve uzman bilirkişi olarak görevlendirilen başpolis Ahmet Şengül nezaretinde keşif yaptırıldı. Ellerinin jandarma erine kelepçeli olduğu görülen Şaki, yarım saat boyunca heyete olay gününü anlattı. Polis ekipleri tarafından trafiğin durdurulması sonrasında yapılan keşfin ardından Şaki, cezaevi aracına götürüldü.



KEŞİF ESNASINDA ANNESİ AĞLADI



Öte yandan, keşif yapıldığı esnada Şaki’nin annesi Gönül, ağabeyi Murat ve kız kardeşi de olay yerine geldi. Oğlunu gören anne Şaki, gözyaşlarını tutamadı. Heyetin keşif için götürdüğü oğlu Şaki’nin peşinden gelen anne Şaki, her fırsatta oğlunu görebilmeye çalıştı. Anne Gönül Şaki, “Çok üzgünüm, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bu bilerek olacak bir iş değil. Bir şey diyemiyorum, çok üzgünüm. Ben yetim annesiyim, benim 4 tane yetimim var. Allah biliyor başka da kimsem yok. Yavrumu bir an önce görmek istiyorum” dedi.



Şaki’nin ağabeyi Murat Şaki ise, “Öncelikle rahmetli Erdal Tosun’un ailesine başsağlığı diliyorum. Bu konuyla ilgili biz de zaten bu acıyı çok iyi yaşadığımız için kendilerini çok iyi anlıyoruz. Çünkü ben de babamı trafik kazasında kaybettim, Nihat da 1 buçuk yaşındaydı. Ölen bir daha geri gelmez, biz bunu 24 sene önce yaşadık. 24 senedir bekledik, gelse babam geri gelirdi. İstiyorum ki tanısanız bilseniz Nihat’ta gerçekten temiz bir çocuk” diye konuştu.




Bu haber 416 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı
Asayiş
#basaksehir#öğrenci#bıçaklı saldırı

Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı

Yaralı öğrencilerimiz Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup ilk bilgilere göre üç öğrencimizin durumunun ağır olduğu değerlendirilmektedir.

Habervitrini9080 Görüntüleme
Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi
Asayiş

Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi

Eyüpsultan Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında Başkan Mithat Bülent Özmen’in de aralarında olduğu 17 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 11 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habervitrini9282 Görüntüleme
SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12989 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15129 Görüntüleme