Erdoğan imzaladı: Kritik görevden alma ve atama kararları

1 dk okuma
Erdoğan imzaladı: Kritik görevden alma ve atama kararları

Hızlı Özet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Devlet Yardımları Genel Müdürlüğüne, Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Murat Deliçay atandı. Deliçay'dan boşalan göreve ise Tolga Balcı getirildi.






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Devlet Yardımları Genel Müdürlüğüne, Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Murat Deliçay atandı. Deliçay'dan boşalan göreve ise Tolga Balcı getirildi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan başmüfettişliğe, müfettiş Fulya İnci atandı.



Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Arslanboğa, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Özkan Kaya ile Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız görevden alındı.



Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bülent Güngör, Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Zeren, Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İsa Gülgür, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Zafer Bektaş, Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan atandı.



İller Bankası Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına Erdoğan Topcu ve Onuray Gözütok getirildi.



Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Yener Oba atandı.



Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına İbrahim Aktürk getirildi.




Bu haber 655 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Parti'ye geçen 6 vekil CHP'ye dönmek istiyor
Gündem

Yeni Parti'ye geçen 6 vekil CHP'ye dönmek istiyor

tv100 ekranlarında katıldığı canlı yayında sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İletişim Koordinatörü Dr. Ali Haydar Fırat, Yeni Parti’ye geçen 6 milletvekilinin CHP'ye dönme arzusunda olduğunu iddia etti. Geri dönmek isteyen vekillerin isimlerini paylaşmayan Fırat, temasın nasıl kurulduğuna dair şu detayları aktardı:

Habervitrini10665 Görüntüleme
Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten Kara haydar açıklaması
Gündem

Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten Kara haydar açıklaması

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Vanlı Kara Haydar" olarak bilinen M.F.T.'nin tutuklandığını belirterek, sosyal medyada lüks yaşam mizansenleriyle suç gelirlerini meşru göstermeye çalışanlara karşı adli makamların kararlılıkla mücadele ettiğini vurguladı.

Habervitrini14793 Görüntüleme
Adana Kozan'da alevlerle mücadele 2. gün
Gündem

Adana Kozan'da alevlerle mücadele 2. gün

Orman yangınları yine yeşil vatanımızı hedef aldı... Antalya, Adana ve Mersin illerinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle giderek şiddetlenen yangınlara havadan ve karadan müdahale başladı. Orman Genel Müdürlüğü,Antalya Aksu, Antalya Kumluca, Mersin Bozyazı ilçelerindeki yangının enerjilerinin düşürüldüğünü açıkladı.

Habervitrini13601 Görüntüleme
Yemen'den Suudi Arabistan'a saldırı olursa Mekke Anlaşması resmen devreye girer
Gündem

Yemen'den Suudi Arabistan'a saldırı olursa Mekke Anlaşması resmen devreye girer

Pakistan Savunma Bakanı Asıf, Geo News'e yaptığı açıklamada Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na ilişkin kritik mesajlar verdi. Yemen'deki saldırıların Suudi Arabistan'a sıçraması halinde anlaşmanın "kesinlikle yürürlüğe gireceğini" söyleyen Asıf, "Üç ülkeden birine yönelik saldırı, üçüne yönelik ortak saldırı olarak kabul edilecektir" dedi.

Habervitrini12112 Görüntüleme