Erdoğan, İngiltere'deki UID yöneticilerine seslendi

••1 dk okuma
Erdoğan, İngiltere'deki UID yöneticilerine seslendi

Hızlı Özet

“Konuşmasına salondakileri selamlayarak başlayan Erdoğan, toplantı kapsamında yapılan çalışmaların başarılı olması temennisinde bulundu.”






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon bağlantısıyla Londra Yunus Emre Enstitüsü'nde (YEE) bir araya gelen Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) yöneticilerine seslendi.



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon bağlantısıyla Londra Yunus Emre Enstitüsü'nde (YEE) bir araya gelen Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) yöneticilerine seslendi.



Erdoğan, İngiltere'de temaslarda bulunan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala'nın vesilesiyle yapılan telefon bağlantısıyla katılımcılara hitap etti.



Konuşmasına salondakileri selamlayarak başlayan Erdoğan, toplantı kapsamında yapılan çalışmaların başarılı olması temennisinde bulundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:



"Tabi şu anda Avrupa'yı dolaşıyorsunuz ve Avrupa'da UID'nin temsilcileriyle bir araya gelmek suretiyle yeni bir heyecan, yeni bir aşkı inşallah orada törpülüyorsunuz. Bundan dolayı da gerek Efkan (Ala) kardeşim sizlere gerekse tüm UID'nin Avrupa'daki temsilcilerine tüm kalbi duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum. İnşallah 2023 için çok farklı adımların atılacağı bir dönem içerisinde olacağız. Ben sizin bu heyecanınızı, coşkunuzu bu şekilde görüyorum ve bunun neticesini de Allah'ın izniyle alacağımıza inanıyorum. Gerek ana kademe, gerek kadın kolları, gerek gençlik kolları olarak, UID'nin bu performansını bu şekilde devam ettirmesi halinde neticeyi muhakkak alacaktır. Gerek UID Başkanına gerekse de diğer bölge başkanlarına kalbi şükranlarımı bildiriyorum."



Efkan Ala da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun programı arasında telefon bağlantısıyla katılımcılara hitap etmesinin büyük motivasyon sağladığını dile getirdi.




Bu haber 862 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Instagram Story İndirme Sitelerinde Hangisi Daha İyi
Gündem

Instagram Story İndirme Sitelerinde Hangisi Daha İyi

Beş story indirme sitesini aynı üç hikaye üzerinden, ortak ölçütlerle karşılaştırdık. Instagram story indir aramasında karşınıza çıkan araçların çoğu ilk bakışta birbirine benziyor; farkı kullanıcı adıyla arama, ücret, kurulum ve ses belirliyor. İlk sırayı Bayigram aldı. Site, hikaye aracını fotoğraf ve video indirme seçenekleriyle tek çatıda topluyor ve destek hattında aynı gün yanıt veriyor. Sıralamayı kullanıcı adıyla arama, ücret ve indirme sınırı, program gerektirmeme, video hikayede sesin korunması ve destek erişimi ölçütlerine göre yaptık.

Habervitrini12190 Görüntüleme
 9 belediye başkanı AK Parti'ye katılacak
Gündem

9 belediye başkanı AK Parti'ye katılacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. Toplantıda AK Parti'ye katılan yeni belediye başkanlarına rozet takılacak. CHP, Yeniden Refah ve İYİ Parti'den toplam 9 belediye başkanı partiye geçecek.

Habervitrini10484 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti
Gündem
#Güncel#Gündem#AK Parti

Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında fon soruşturmasında dikkat çeken yeni bir iddia ortaya atıldı. Özata Denizcilik hisselerindeki işlemlerden 2,17 milyar TL çektikleri öne sürülen Kaya çiftinin, yaklaşık 2,2 milyar TL’yi Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hesabına yatırdığı iddia edildi.

Habervitrini13592 Görüntüleme
KANGAL ve EJDERHA'dan dron tehditlerine karşı çifte savunma
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

KANGAL ve EJDERHA'dan dron tehditlerine karşı çifte savunma

ASELSAN, mini/mikro İHA ve yeni nesil FPV dron tehditlerine karşı geliştirdiği KANGAL FPV 100 ve EJDERHA AD 210 sistemlerinin kabiliyetlerini sahada sergiledi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini14813 Görüntüleme