Erdoğan'dan Özgür Özel'e 6 soru

••2 dk okuma
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 6 soru

Hızlı Özet

“Muhalefetin isimlerinin değişse de zihniyetin aynı kaldığını vurgulayan Erdoğan, aşağı çeken muhalefetin olmaması halinde Türkiye'nin farklı bir noktada olabileceğini ifade etti.”

Erdoğan: Halep Kalesi'ne asılan ay yıldızlı al sancak CHP'ye niye dokunuyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e... Halep'te dalgalanan Türk bayrağı sizi neden rahatsız ediyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Denizli 8. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, CHP'nin hizmet ve yatırım karşıtlığının değişmediğini belirtti. Muhalefetin isimlerinin değişse de zihniyetin aynı kaldığını vurgulayan Erdoğan, aşağı çeken muhalefetin olmaması halinde Türkiye'nin farklı bir noktada olabileceğini ifade etti.

ERDOĞAN'DAN ÖZEL'E 6 SORU

Suriye'de büyük bir halk ihtilali gerçekleşti. CHP'de matem havası var. Fikri akrabalıkları olan Baas rejiminin düşmesini hazmedemediler. Hadi eski genel başkanlarının kuyruk acısını biliyoruz. Onun Baas rejimi ve Esed sevgisinin ardından farklı sebepler var. Yeni yönetimin niçin rahatsız olduğunu hepimiz merak ediyoruz. Sayın Özel'e soruyorum; Halep Kalesi'ne asılan al sancak CHP'ye niye dokunuyor. Hama'nın, Humus'un camilerinde Türkiye için yapılan dualar sizde neden hazımsızlık oluşturuyor? Emevi Camisi'nde kılınan namaza CHP'nin tepki göstermesinin sebebi nedir? 1 milyon evladını kaybetmiş Suriye halkıyla alıp veremediğiniz nedir? Haktan hukuktan dem vurmayı seviyorsunuz, niçin belediye başkanlarınızın hukuk tanımazlıklarına sesinizi çıkarmıyorsunuz? Açıkça ırkçılık yaptığını hukuku çiğnediğini itiraf eden başkanınızla ilgili bile açıklamanız olacak mı sayın Özel? Lafa gelince Atatürk'ün kurduğu partiyiz derler. Gazi'nin Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da verdiği mücadeleyi vermezler. Tek parti faşizmin oryantalist kodlarından kendilerini kurtaramadılar. Biz böyle bir zihniyete rağmen Türkiye'yi bu seviyelere taşıdık.

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

Bunlar sadece birer başlangıç çok daha iyi yerlerde olacağız. Hedeflerimizle aramıza kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı mutlaka inşa edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuzun gerçekleşmesi için çoğu gitmiş azı kalmıştır. Tarihi bir sorumluluk üstlendik. Dünyada kartların yeniden karıldığı dönemde ağır bir mesuliyetle karşı karşıyayız. Türkiye'yi güçlenerek çıkarmayacağız, asırlık hayallerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz. Bu yolculukta rehavete kapılmak gibi lüksümüz yok. Gün bugündür diyerek daha fazla çalışmanızı bekliyorum.

Bu haber 870 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek'ten fon açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir
Gündem

Bakan Gürlek'ten fon açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturmasının son bilançosunu açıkladı. 76 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, 45 kişinin tutuklandığını belirten Gürlek, “Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir, hiç kimse hukukun üstünde değildir” mesajını verdi. Fon sahipleri ile yönetici kademelerindeki şüphelilerin mal varlıklarına el konulurken, birinci derece yakınlarının mal varlıkları da donduruldu.

Habervitrini14805 Görüntüleme
Hafta sonu sıcaklıklar düşüyor, sağanak geliyor
Gündem

Hafta sonu sıcaklıklar düşüyor, sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan hafta sonu için peş peşe uyarılar geldi. Yurdun büyük bölümünde sağanak beklenirken, İstanbul'da pazar akşamından itibaren yağışların kuvvetlenmesi ve sıcaklıkların 15-18 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Habervitrini12792 Görüntüleme
'Fon piyasası' iddiaları için DMM'den kritik açıklama
Gündem

'Fon piyasası' iddiaları için DMM'den kritik açıklama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, fon piyasasında yaşanan gelişmelere ilişkin sosyal medya ve uluslararası basında yer alan, 'Türkiye ekonomisinin genelini tehdit eden sonuçlar doğacağı' yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Habervitrini12793 Görüntüleme
Hakan Fidan'dan Türk devletlerine kritik çağrı! Yeni dönem Ankara'da başlayacak
Gündem

Hakan Fidan'dan Türk devletlerine kritik çağrı! Yeni dönem Ankara'da başlayacak

Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, New York'ta düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi Gayriresmi Toplantısı'na katıldı. Türk devletlerinin küresel ve bölgesel sınamalar karşısında yakın eşgüdüm içinde hareket etmesinin önemini vurgulayan Fidan, TDT'nin uluslararası alandaki etkinliğinin artırılmasına yönelik Türkiye'nin vizyonunu paylaştı.

Habervitrini9839 Görüntüleme