Erik çekirdeği için çocuğu öldüresiye dövdü!

3 dk okuma
Erik çekirdeği için çocuğu öldüresiye dövdü!

Hızlı Özet

İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde önceki gün, iddiaya göre, arkadaşlarıyla erik yiyen 12 yaşındaki küçük çocuk eriğin çekirdeklerini yola attı. Bu sırada çekirdeklerden biri yoldan geçen otomobile geldi. Çekirdeği taş sanan adam çocuğu kovalayıp yakaladı. Çocuğa ilk önce yumruk atan maganda yere düşen çocuğa bu kez tekme atmaya başladı.









İstanbul Tuzla’da erik yiyen çocuğun attığı çekirdek aracına isabet eden adam, çocuğu öldüresiye dövdü. Çocuğa yumruk atıp yerlerde sürükleyen adam, vatandaşların bağırmasıyla kaçarken, öldüresiye dayak kameralarca kaydedildi










İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde önceki gün, iddiaya göre, arkadaşlarıyla erik yiyen 12 yaşındaki küçük çocuk eriğin çekirdeklerini yola attı. Bu sırada çekirdeklerden biri yoldan geçen otomobile geldi. Çekirdeği taş sanan adam çocuğu kovalayıp yakaladı. Çocuğa ilk önce yumruk atan maganda yere düşen çocuğa bu kez tekme atmaya başladı.



ÇOCUĞU ORMANA GÖTÜRECEKTİ



İHA'da yer alan habere göre küçük çocuğu öldüresiye döven saldırgan hızını alamayarak çocuğu yakındaki ormana sürüklemeye başladı. Bu sırada bir vatandaş ormana doğru koşarak magandaya polisi çağıracağını, çocuğu bırakmasını söyledi.



YUMRUKLA, TEKMEYLE DÖVDÜ



Küçük çocuğu döven maganda bunun üzerine olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis her yerde magandayı ararken, küçük çocuğa saldırganın attığı öldüresiye dayak kameralarca kaydedildi. Görüntülerde maganda çocuğa yumruk atıyor, ardından tekme atıp yerlerde sürüklüyor.





O ÇOCUK OLAY ANINI ANLATTI



Magandadan öldüresiye dayan yiyen çocuk o anları anlattı. Adamın kendisini yumruk ve tekmelerle dövdüğünü ifade eden çocuk, ”Biz otobana yakın bir yerde erik yiyorduk. Çekirdeklerini de aşağı doğru atıyorduk. Arabanın biri kırmızı ışıkta durmuştu. Çekirdek de gelmemişti ama adam herhalde taş zannetti. Arabamı taşlıyorsunuz diye beni kovalamaya başladı. Ben güvenliğe seslendim beni duymadı. Sonra adamın bana yaklaştığını gördüm. Sonra adam bir yumrukla beni yere serdi.






Üstüme çıktı birkaç yumruk daha attı. Sonra tekme attı ama yüzümü koruduğumdan tam gelmedi. Daha sonra beni kolumdan tutup kaldırdı. Ben onu mahalleye götürdüm, mahallede kimseyi göremeyince ‘gel ben seni ne yapacağımı biliyorum’ deyip beni ormana götürdü. Ormana girdiğimizde bir abla ilk bizi görmedi ama yürürken kafalarımızı görmüş. 'Ne yapıyorsun sen' dedi adama. Polise haber vereceğim deyince adam beni fırlattı, al şunu dedi. Abla tuttu beni evine koş dedi adam da kaçtı” dedi.



Tuzla'daki magandadan çocukları kurtaran kadın konuştu



Tuzla’da erik yiyen çocuğun attığı çekirdek yüzünden yakaladığı çocuğu öldüresiye döven magandanın, çocukları kovaladığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.



Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde geçtiğimiz gün yaşanan çocuk şiddetinde, küçük çocukları ormana götürmeye çalışan magandaya, oradan geçen bir kadın müdahale etti.



ÇOCUK ŞİDDETİNE ŞAHİT OLDU, OLAYA MÜDAHALE ETTİ



12 yaşındaki M.K. arkadaşlarıyla birlikte erik yiyerek çekirdeklerini yola atıyordu. O sırada yoldan aracıyla geçen şahıs, çekirdeğin aracına isabet etmesiyle koşarak çocukları kovalamaya başladı. Henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, yakaladığı M.K.’yi yumruk atarak yere devirdi, ardından tekmelemeye başladı. Gözü dönen şahıs, olaya tanık olan Gülin Kaya’nın müdahale etmesiyle çocuğu bırakarak oradan uzaklaştı.



ÇOCUKLAR CAN HAVLİYLE MAGANDADAN KAÇMAYA ÇALIŞTI



Öte yandan, küçük çocukların kendisini kovalayan magandadan can havliyle kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çocuklar yola çekirdek atıyor. Adam aracını durdurup çocukları kovalıyor. Çocuklar can havliyle kendilerini kovalayan şahıstan kaçıyor.



"ÇOCUKLARIN SESİNİ DUYDUM, POLİS GELİYOR DEDİM"



Öldüresiye dayağa müdahale ederek çocuğu kurtaran Gülin Kaya, "Ben mutfaktaydım yemek yapıyordum. Bir çocuk bağırtısı duydum balkona çıktım. Bir adam darp ediyordu küçük 12 yaşlarında bir çocuğu. Balkondan bağırdım ‘ne yapıyorsunuz siz’ diye. Çocuk yalvarıyordu ‘abi ben taş atmadım erik yiyorduk biz erik attım’ diye. O da dinlemeden yumruklarını savuruyordu tekme atıyordu. Kimse bir müdahalede bulunmadı. Daha sonra dayanamadım aşağı indim kolundan tutup götürdüğünü gördüm. Seslerini duydum ‘Dur sen ben daha neler yapacağım’ deyip kolundan tutup götürdü. Biraz izledikten sonra hangi yollardan gittiler baktım, izlerini kaybetmiştim. Sonra bir bayan denk geldi ona sordum ormana doğru gittiler dedi. Sonra ilerleyince ikisinin kafasını gördüm çocuğu önüne almıştı boynundan tutuyordu. Orada da tehditler savuruyormuş çocuğun anlatmasına göre. Daha sonra ben ne yapıyorsun sen diye bağırdım beni görünce takip edildiğini anladı şaşırdı. Sonra o da ‘benim arabama taş atmayacaktı’ dedi. 'Dövmeye hakkınız yok bu bir çocuk, zaten polisler geliyor' dedim. Polislerin geleceğini duyunca çocuğu yavaşça bıraktı. Ben de çocuğa kaç dedim yanıma çekerek. Kaçamazsın dedim adama o da hızlı hızlı ilerlemeye başladı. daha sonra da kayboldu. Ben sonra çocuğun ailesine haber verdim. Ailesiyle birlikte polise başvurduk, çocuğa darp raporu alındı” dedi.






Bu haber 412 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!
Asayiş

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB iştiraki Ağaç ve Peyzaj AŞ'nin ihalelerine ilişkin soruşturma kapsamında 195 sayfalık ek iddianame hazırlandı. Aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 29 şüpheli hakkında ceza talep edilirken, iddianamede 2020-2024 yılları arasındaki 12 ayrı eyleme yer verildi.

Habervitrini12569 Görüntüleme
Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”
Asayiş

Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, bir süredir yabancı numaralardan tehdit mesajları aldığını açıkladı. Divandiler, kendisinden 1 milyon dolar istendiğini, aksi takdirde evinin kurşunlanacağı, yakılacağı ve torununun kaçırılacağı yönünde tehditler aldığını söyledi. "Devamlı tehdit mesajları alıyorum. İşte bize 1 milyon dolar vereceksin, keleşle tararız. İşte evine bomba koyarız, keleşle tararız, torununu kaçırırız. Evini yakarız falan filan" diyen Kobra Murat, korku dolu tehditlerin içeriğinden de bahsetti.

Habervitrini13593 Görüntüleme
Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti
Asayiş

Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kişi, eşi ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, valilik tarafından yapılan açıklamada olayın yaklaşık 2 buçuk kilogram altınla ilgili yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklandığının değerlendirildiği bildirildi.

Habervitrini13779 Görüntüleme
Savcı Türkşad Kunthan Uçuk hakkında flaş karar! Soruşturma yürütülüyordu...
Asayiş

Savcı Türkşad Kunthan Uçuk hakkında flaş karar! Soruşturma yürütülüyordu...

HSK İkinci Dairesi, hakkında adli ve idari soruşturma yürütülen Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk’u 3 ay süreyle geçici olarak görevden uzaklaştırdı.

Habervitrini10501 Görüntüleme