Eski Savcı Ertaç Giray İstanbul'da; koruması olduğu belirtilen Hüseyin Keskin ise Kars'ta Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alındı.
(Cihan)
ESKİ SAVCI VE KORUMASI GÖZALTINDA!

Hızlı Özet
“Eski Savci Ertaç Giray Istanbul'da; korumasi oldugu belirtilen Hüseyin Keskin ise Kars'ta Ergenekon operasyonu kapsaminda gözaltina alindi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netanyahu'nun rakibi Eisenkot: Netanyahu, İsrail'in ABD nezdindeki itibarını tarihin en düşük seviyesine indirdi.
Yashar lideri, Post gazetesine verdiği özel röportajda, Benjamin Netanyahu'nun yerine kimin geçeceğini, 7 Ekim'deki başarısızlıklar hakkındaki duruşunu ve siyasi misyonunu şekillendiren kişisel kaybını anlattı.

Netanyahu'nun BM kürsüsünden diplomatların gözüne bakarak söylediği yalanlar
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, perşembe günü onlarca delegasyonun protesto amacıyla salonu terk etmesinin ardından yarısı boş olan bir Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna hitap etti.

Bakan Gürlek'ten fon açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturmasının son bilançosunu açıkladı. 76 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, 45 kişinin tutuklandığını belirten Gürlek, “Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir, hiç kimse hukukun üstünde değildir” mesajını verdi. Fon sahipleri ile yönetici kademelerindeki şüphelilerin mal varlıklarına el konulurken, birinci derece yakınlarının mal varlıkları da donduruldu.

Hafta sonu sıcaklıklar düşüyor, sağanak geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan hafta sonu için peş peşe uyarılar geldi. Yurdun büyük bölümünde sağanak beklenirken, İstanbul'da pazar akşamından itibaren yağışların kuvvetlenmesi ve sıcaklıkların 15-18 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.