SERHAT YILDIZ
İZMİR (İHA) - İzmir'in Foça ilçesinde dün meydana gelen iki kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı trafik kazasında daha önce otomobilde üç tabanca ve uzun namlulu bir silaha ait mermiler bulunmuştu. Şimdi ise araçta bir de çelik yeleğin bulunduğu ortaya çıktı.
Kazada hayatını kaybeden ve eşyaları arasından Armağan A. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan kişinin, Mahmut K. olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen diğer kişinin ise Yılmaz İ. olduğu belirtildi. Ailesi tarafından henüz teşhis edilmeyen Yılmaz İ.'nin cenazesinin, DNA tahlilinden sonra yakınlarına teslim edeceği öğrenildi. Yaralı olarak kurtulan ve tedavisi devam eden kişinin ise İsmail A. (18) olduğu belirlendi. Şahısların İstanbul'da tefecilik yapan bir kişi adına çalıştıkları ve para tahsilatını yapmak için iki gün önce kiralık otomobille İzmir'e geldikleri, daha sonra Foça'ya gittikleri bildirildi. Hayatını kaybeden zanlı ve yaralıların 10'nun üzerinde hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğunu ortaya çıkartan jandarma, telefon görüşmelerinin kayıtlarını da incelemeye aldı.
Kazada sırasında aracın arkasında oturan ve Ege Üniversitesi'nde tedavi altına alınan İ.A.’nın ifadesi alındı. İ.A. ifadesinde tabancaların kendilerine ait olmadığını, Foça'ya tatile geldiklerini iddia etti. Çelişkili ifade verdiği öğrenilen İ.A.'nın daha öncede hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu tespit edildi. İ.A.'nın ayrıca, 2,5 aydır İstanbul'daki ailesinin evine uğramadığını, iki defa telefonla aradığı ve iş bulmak için uğraştığını söylediği öğrenildi.
Esrarengiz kurbanlar tefecinin adamları çıktı

Hızlı Özet
“İ.A.'nın ayrıca, 2,5 aydır İstanbul'daki ailesinin evine uğramadığını, iki defa telefonla aradığı ve iş bulmak için uğraştığını söylediği öğrenildi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Balkonda kadına sopalı dehşet kamerada! Çığlıkları böyle yankılandı
Adana'da bir erkek şahıs, bir kadına balkonda sopayla şiddet uyguladı. Genç kadın, sopa darbelerine karşı kendisini elindeki çarşafla savunmaya çalıştı. Erkek şahıs, daha sonra ise kadını açından tutarak evin içine götürdü.

Jandarma Borsa spekülatörlerini toplamaya başladı
Son dakika haberi: Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemeye yönelik yalan, yanlış ve yanıltıcı bilgi ve içerik paylaşan sosyal medya hesapları hakkında harekete geçti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı...

Şafakta bastılar.. 2 bin 447 şüpheli
Ceza İşleri Genel Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, 78 Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında 2 bin 447 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildi; jandarma ve polis teşkilatlarımızla 148 eş zamanlı operasyon yapıldı." açıklamasında bulundu.

İstanbul'da yolcu otobüsü alev aldı! Ölü ve yaralılar var
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Eyüpsultan mevkisinde bariyerlere çarpan yolcu otobüsü alev aldı. Yangında 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.