Evet çıkması Bahçeli'yi sevindirdi

••1 dk okuma
Evet çıkması Bahçeli'yi sevindirdi

Hızlı Özet

“MHP lideri Bahçeli "Millet bekası için Evet dedi" değerlendirmesinde bulundu.”






Devlet Bahçeli'den referandum sonuçlarına ilişkin açıklama..



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı. Bahçeli, sonuçlar için "Çok önemli başarı" dediği yazılı açıklamasında "Millet bekası için Evet dedi" değerlendirmesinde bulundu.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, halk oylaması sonucuna ilişkin, "Aziz milletimiz büyük bir olgunluk içinde sandık başına gitmiş ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesine hür iradesiyle onay vermiştir. Bu, çok önemli bir başarı, ihmal ve inkarı imkansız bir kazanımdır." değerlendirmesini yaptı.



"Herkes saygı göstermek zorundadır"



Bahçeli, "Egemenliğin yegane sahibi büyük Türk milleti, ülkesinin geleceği hakkında son sözü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Buna herkes saygı göstermek ve riayet etmek durumundadır. Bugünkü sonucun ülkemize, milletimize, Türk demokrasisine ve siyasi partilerimize kutlu olmasını yürekten diliyorum. Milli iradenin evet yönünde tecelli etmesiyle devlet ve siyaset hayatımızda yeni bir döneme girilmiştir." ifadelerini kullandı.



 




Bu haber 827 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mekke anlaşması Güvenliğimizi tahkim etmek, caydırıcılığımızı artırmak içindir
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mekke anlaşması Güvenliğimizi tahkim etmek, caydırıcılığımızı artırmak içindir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na ilişkin, "Daha güvenli, barışçıl ve müreffeh bir geleceğin inşası için üstlendiğimiz müşterek sorumluluğun bir ifadesidir." değerlendirmesinde bulundu. | Anadolu Ajansı

Habervitrini9345 Görüntüleme
Türk temsilci ders verirken İsrail temsilcisinin yüzü şekilden şekile girdi
Gündem

Türk temsilci ders verirken İsrail temsilcisinin yüzü şekilden şekile girdi

Türkiye temsilcisi konuşmasında, İsrail tarafından Türkiye'ye yöneltilen ifadeleri reddederek, “Kişisel saldırılar ve yalanlar, ne kadar yüksek sesle veya sıklıkla tekrarlanırsa tekrarlansın, inkâr edilemez gerçeklerin ağırlığı altında çöker” dedi.

Habervitrini13243 Görüntüleme
FETÖ'nün Askeri casusluk yapısına darbe
Gündem

FETÖ'nün Askeri casusluk yapısına darbe

Adalet Bakanı Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile yürütülen 'Siyasal veya Askerî Casusluk' soruşturmasında, MASAK'ta kullanılan Entegre Mali İstihbarat Sistemi'ne (EMİS) yönelik yetkisiz işlemler ve sistem kayıtlarının güvenliğine ilişkin önemli bulgulara ulaşıldığını açıkladı.

Habervitrini9579 Görüntüleme
Pusula Holding kapalı fon hesabında kapalı işlem gerçekleştiren 12 kişi kim
Gündem
#Son dakika#ekonomi#gozalti

Pusula Holding kapalı fon hesabında kapalı işlem gerçekleştiren 12 kişi kim

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. 1 şüpheliyi ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

Habervitrini11836 Görüntüleme