KONYA’da 3 ay önce 5 çocuğunu da bırakarak evterk eden eşi 34 yaşındaki Fatma Etike’nin izini sürerek İstanbul’da bulan 38 yaşındaki Mehmet Etike, fuhuş batağına düştüğünü iddia ettiği eşinin kutarılmasını istedi. Evden kaçarken türbanlı olan eşinin fotoğrafını fotoşopla (Fotoğrafta değişiklik yapılmasını sağlayan bilgisayar programı) İstanbul’da son gördüğü hale getiren Mehmet Etike, “5 çocuğum evde annelerini bekliyor” dedi.
3 ay önce eşinin, çocuklarla birlikte evde otururken tatlı almak bahanesiyle dışarıya çıktığını ve bir daha kendisinden haber alamadığını belirten Mehmet Etike, “Herhangi bir sorunumuz yoktu. 5 çocuğunu bırakarak evi terk etti. Psikolojik sorunlar yaşıyordu. Ben de eşim evden kaçtıktan sonra polise başvurdum. Yaptığım araştırmalar sonrasında Antalya’da olduğunu öğrendim. 45 gün boyunca Antalya’daki tüm tatil kentlerinde eşimin izini aradım ama bulumadım. Son olarak Manavgat’ta jandarma tarafından bulunduğunu ve ifade verdikten sonra yeniden bırakıldığını öğrendim” dedi.
İSTANBUL’DA FUHUŞ BATAĞINDA
Daha sonra Konya’ya döndüğünü ve eşi Fatma Etike’nin eve dönmesi için beklediğini kaydeden Mehmet Etike şunları anlattı:
“Eşim 15 gün önce beni cep telefonu ile arayarak İstanbul’da olduğunu ve fuhuş batağına düştüğünü belirtip kendisini kurtarmamı istedi. Ben de İstanbul’a gittim. Küçükçekmece’de bir otelde olduğunu söylemişti. Otelin yerini buldum ve takibe aldım. 2 gün boyunca tinercilerle birlikte otelin karşısında bulunan boş bir inşaatta yattım. Yaptığım takip sonrasında sürekli otele girip çıktığını gördüm. Otel ile bir pastane arasında sürekli gidip geliyordu. Tipi de tamamen değişmişti. Saçlarını açmış ve sarıya boyatmıştı. Ama yanına gidemedim. Fuhuş mafyasının içinde olduğunu söylediği için çekindim.”
TÜRBANLIYDI, BAŞINI AÇMIŞ
Tekrar Konya’ya döndükten sonra eşinin türbanlı olan vesikalık fotoğrafını alarak bir fotoğraf sütüdyosuna gittiğini ve photoshopla son gördüğü hale getirdiğini belirten Mehmet Etike, eşinin kurtarılması için yeniden Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe yazdığını kaydetti.
3 aydır annelerini görmeyen çocuklar da, annelerini çok özlediklerini belirterek bir an önce eve dönmesini istedi.
EVİNİ TERK EDEN EŞİNİ FUHUŞ BATAĞINDA BULDU!...

Hızlı Özet
“KONYA’da 3 ay önce 5 çocugunu da birakarak evterk eden esi 34 yasindaki Fatma Etike’nin izini sürerek Istanbul’da bulan 38 yasindaki Mehmet Etike, fuhus batagina düstügünü iddia ettigi esinin kutarilmasini istedi”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 26 kişi cezaevine gönderildi
İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda, Türk vatandaşlığı için muvazaalı gayrimenkul satışları ile usulsüz işlemler yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheli, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

Fon soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı
Fon soruşturmasında tutuklama dalgası büyüyor. Adliyeye sevk edilen 21 şüpheliden 8’i tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 11 şüphelinin işlemleri sürerken, soruşturmada tutuklananların sayısı 34’e yükseldi.

Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu
İstanbul’daki fon soruşturmasında Muhammed Yarız ve Emre Tezmen’e ait 2 özel jet ile Pusula patronu Serdar Turhan’a ait 2026 model lüks yata el konuldu. El konulan araçların toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyar 8 milyon TL olduğu değerlendiriliyor.

Silahla çatıştığı polislere el bombası atarken yakalandı
Özel harekat polisleri tarafından firari şahıs yakalanırken el bombası, bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi. Çevrede alınan önlemler ile özel harekat polislerinin nefes kesen operasyonu anbean kameraya yansıdı.