Evliliğe izin çıkmayınca canlarına kıydılar!

1 dk okuma
Evliliğe izin çıkmayınca canlarına kıydılar!

Hızlı Özet

Diyarbakır Çermik ilçesine bağlı Recep Köyü'nde meydana geldi. İddialara göre, amca çocuğu olan 21 yaşındaki İsmail Bayram ile 19 yaşındaki Bahar Bayram evlenmek için ailelerinden izin istedi.

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde amca çocuğu olan iki genç evlenmek için ailelerinden izin istedi. Ancak, aile arasındaki küslükten dolayı, evliliğe onay çıkmadı. Köyün 2-3 kilometre dışındaki bir arazide bir araya gelen sevgililer hayatlarına son verdiler.

Diyarbakır Çermik ilçesine bağlı Recep Köyü'nde meydana geldi. İddialara göre, amca çocuğu olan 21 yaşındaki İsmail Bayram ile 19 yaşındaki Bahar Bayram evlenmek için ailelerinden izin istedi. Ancak, aile arasındaki küslükten dolayı, evliliğe onay çıkmadı. İddiaya göre evlenme talepleri kabul edilmeyen İsmail ve Bahar önceki gün, köyün 2-3 kilometre dışındaki arazide bir araya geldi. İki kuzen, bir süre sonra silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Kuzenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardın yakınlarına teslim edilirken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu haber 1127 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı
Asayiş

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde öğrencilerin bulunduğu sokakta düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Habervitrini10834 Görüntüleme
Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım
Asayiş

Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım

Kurtlar Vadisi dizisinde “Ömer Baba” karakterini canlandıran Emin Olcay, Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada tanık olarak ifade verdi. Olcay, adliye çıkışında “Gördüklerimi, bildiklerimi anlattım” dedi.

Habervitrini9412 Görüntüleme
Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek
Asayiş

Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek

İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi, Manisa'daki okul saldırısına ilişkin "Olayda herhangi bir ihmali olanlar tespit edilecek. Saldırının gerçekleştiği okul da birinci dereceden riskli okullardan bir tanesi. Orada bizim bir tane bekçimiz görev yapıyor" dedi. Çiftçi ayrıca saldırganın silahı dedesinin evinden aldığını söyledi.

Habervitrini13647 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.
Asayiş

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevindeki ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Silivri Adliyesi'ne 'bilgi sahibi' sıfatı ile ifade veren sinema ve tiyatro oyuncusu Emin Olcay, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var. Bu yiğitlerin neden bizleri terk ettiğini, neden vefat ettiklerini anlamamız için savcılarımıza çok iş düşüyor" dedi.

Habervitrini9686 Görüntüleme