Seçim Öncesi Transfer Gündemi Hareketlendi
Hafta sonunda yapılacak Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesinde, aday Hakan Safi’nin transfer hamleleri kamuoyuna yansıdı. Safi’nin, başkan seçilmesi koşuluna bağlı olarak iki büyük yıldızla mutabakata vardığı iddia ediliyor.
İlk Hedef Milli Takım Kaptanı
A Spor tarafından paylaşılan bilgilere göre, Hakan Safi ile A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu arasında kişisel şartlar konusunda bir anlaşma sağlandı. Bu transferin resmiyete dökülmesi, Safi'nin seçimleri kazanmasına bağlı olacak. Şayet Hakan Safi başkanlık koltuğuna oturursa, tecrübeli oyuncunun sarı-lacivertli formayı giyeceği belirtiliyor.
Polonyalı Golcü ile 1+1 Yıllık Sözleşme
Gündeme gelen bir diğer isim ise Barcelona'dan ayrılan dünyaca ünlü golcü Robert Lewandowski oldu. TRT Spor'un haberine göre, Polonyalı yıldız ile Hakan Safi arasında 1+1 yıllık bir sözleşme üzerinde el sıkışıldığı ifade edildi. Bu transferin de gerçekleşmesi, yine seçim sonuçlarına endekslenmiş durumda.




