Fenerbahçe Genel Sekreteri Kızılhan: Bu akşam Fenerbahçe'ye büyük bir operasyon çekilmiştir

2 dk okuma
Fenerbahçe Genel Sekreteri Kızılhan: Bu akşam Fenerbahçe'ye büyük bir operasyon çekilmiştir

Hızlı Özet

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 3-1 Fenerbahçe'nin kazandığı Gaziantep maçı sonrası konuştu. Kızılhan, "MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu hakkında şüphelerimiz vardı, maçın orta hakemi bu şüphelerimizi ayyuka çıkarmıştır." dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 3-1 Fenerbahçe'nin kazandığı Gaziantep maçı sonrası konuştu. Kızılhan, "MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu hakkında şüphelerimiz vardı, maçın orta hakemi bu şüphelerimizi ayyuka çıkarmıştır." dedi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Gaziantep Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 3-1 Fenerbahçe kazandı.

Sarı lacivertlilerin kazanmasına rağmen ortam hakem Direnç Tonusluoğlu ve VAR hakeminin kararları çok tartışıldı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Gaziantep FK'ya karşı 3-1'lik galibiyetlerinin ardından açıklamalarda bulundu:

Karşılaşma boyunca taraftarın takımın yanında yer aldığını ifade eden Kızılhan, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, maçı kazanmamızda büyük etken oldular. Zaten hem Türkiye’de hem Avrupa’daki maçlarda hep yanımızdalar, çok teşekkür ediyorum. Maalesef maça iyi başlayamadık ama sonra 3 golü bulduk ve maçı kazanmayı başardık. Önümüzdeki tüm maçları kazanmak için her şeyi yapacağız. Rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Önümüzdeki hafta da çok önemli derbi maçımız var, kazanmak için her şeyi yapacağız. Bu akşam Fenerbahçemize sürekli operasyon çekilmiştir. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun niyeti hakkında şüphelerimiz vardı, kendi aramızda konuşuyorduk ama artık bu akşam maçın hakeminin yönetimi bu konuyu ayyuka çıkarmıştır. Ne kadar haklı olduğumuzu spor kamuoyunda gözler önüne sermiştir."

Verilmeyen penaltılar olduğunu savunan Kızılhan, "Özellikle ilk penaltıya gelelim, yediğimiz golden hemen önce cereyan eden bir penaltı. Çok net ayağına basıyor ama her hangi bir müdahale yok. İkinci penaltı zaten olacak gibi değil, tek eliyle değil resmen iki eliyle ceza sahasında son adam itip düşürüyorlar. Hakemlerden yine herhangi bir reaksiyon yok, kırmızı kart olması gerekiyor. Üçüncü penaltıda da dayanamadılar vermek zorunda kaldılar. Zaten bu penaltı da verilmeseydi ne olurdu gerçekten bilmiyorum. Sarı kartlar, fauller rakip takımın lehine verilen kararlar hep beraber bu akşam gördük. Kostic pozisyonu var sarı kart, cezalı duruma düştü. İrfan Can maçın sonunda kendini tutmasa müdahale etse sarı kart görecek yine önümüzdeki hafta maçta olmayacak. Bu akşam Fenerbahçemize büyük operasyon çekilmiştir." diye konuştu.

Yabancı hakem talebiyle ilgili soruya da "Tabi ki isteriz ama gerçekleşeceğini sanmıyorum." şeklinde yanıt veren Kızılhan, yabancı VAR’ın devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Kızılhan şampiyonluk sorusuna ise "Allah'tan umut kesilmez, tüm maçları kazanmak için her şeyi yapacağız, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu haber 509 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

A Milli Takım, Fransa maçı hazırlıklarına 5 eksikle başladı
Spor

A Milli Takım, Fransa maçı hazırlıklarına 5 eksikle başladı

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk maçında Fransa'yı konuk edecek A Milli Futbol Takımı'nda mücadelenin hazırlıklarına başladı. Ayak parmağında sakatlığı bulunan ve ağrıları artan Orkun Kökçü, hafif sakatlıkları olan Deniz Gül, Yunus Akgün ve kaleci Muhammed Şengezer ile seyahat programı nedeniyle Demir Ege Tıknaz idmanda yer almadı.

Habervitrini13276 Görüntüleme
Galatasaray'ın Okan Buruk kararı: Dursun Özbek açıkladı
Spor

Galatasaray'ın Okan Buruk kararı: Dursun Özbek açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, son günlerde Teknik Direktör Okan Buruk ve sarı kırmızılı takımla ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Trabzonspor yenilgisinin ardından Buruk'u bizzat arayarak moralini bozmamasını ve kendisine olan güvenin tam olduğunu söylediğini belirten Özbek, "Okan Buruk’a dün de inancımız ve güvenimiz tamdı; bugün de tamdır." dedi.

Habervitrini11089 Görüntüleme
Şampiyonluk oranları altüst oldu! Amedspor detayı dikkat çekti
Spor

Şampiyonluk oranları altüst oldu! Amedspor detayı dikkat çekti

Süper Lig'de 2026/27 sezonunun 6. haftası tamamlandı. Haftanın ardından milli ara başlarken, şampiyonluk oranlarında da yeni bir güncellemeye gidildi.

Habervitrini13624 Görüntüleme
Demans dünyada yaklaşık 57 milyon kişiyi etkiliyor
Spor
#Spor#haber#Kültür Sanat

Demans dünyada yaklaşık 57 milyon kişiyi etkiliyor

Sağlık Bakanlığı, Alzheimer'ın tüm demans vakalarının yaklaşık yüzde 60-70'ini oluşturan en yaygın demans türü olduğunu ve dünya genelinde 55-57 milyon kişide demans bulunduğunu bildirdi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini9941 Görüntüleme