Türkiye'deki enayilerin parasını HİMMET diye kapıp kaçan FETÖ mollaları, yurt dışında kral hayatı sürüyor. O mollaların tamamı süper lüks villalarında keyif sürerken, paralarını aldıkları şakirtler Türkiye'de yiyecek ekmek bulamıyor. Bir kısmı da hapishanelerde çürüyor.
Bütün bunlara rağmen FETÖ'cü şakirtlerin büyük kısmı hala Fetullah'a bağlılık içerisinde.. Kör olmuş gözleriyle FETÖ'ye tek kelime laf ettirmiyor..
Gelelim meseleye..
Başarısız yargı darbesinden sonra Fetullah Gülen müritlerine çağrı yaparak ellerinde avuçlarında ne varsa satıp parasını Bankasya'ya yatırmasını istemişti.
Bu isteği emir sayan yüzbin civarındaki FETÖ'cü enayi arabalarını ve evlerini haraç/mezat satıp parasını Bankasya'ya yatırdı.
Fetullah'ın bu emri Türkiye'deki şakirtlerin ve Bankasya'nın sonu oldu.
Hükümet Bankasya7ya el koydu. Buraya para yatıranları da FETÖ'cü olarak cezaevine yolladı. Bu emir olmasayldı halen hapiste olan pek çok FETÖ'cü belirlenelemeyecekti. Fetullah Gülen sayesinde hepsi isim isim belirlenip hapse gönderildi.
O sırada Bankasya başında olan Ali Çelik bankanın içini boşaltıp yart dışına kaçtı.
Ali Çelik giderken enayilerin parasını da yanında götürdü.
İşte o Ali Çelik geçenlerde oğluna İngiltere'deki bir şatoda 500 milyon liralık düğün yaptı.. Saf enayiler sağoalsun
KONUYU İLK KEZ GAZETECİ FUAT UĞUR KALEME ALDI.. İŞTE O YAZI
Hüseyin Çelik’in İngiltere’deki şatoda 500 milyon liralık düğünü

Adı North Mymms Park. Düğün yapmak isteyen çiftler için çeşitli fiyatlarda kiralanıyor.
Fiyatlar standartlara göre değişiyor. Eğer sade bir nikah yapacaksanız görece “ucuz” bir ücret ödeyerek dünya evine girebiliyorsunuz.
Normalde sadece rezervasyon için 40 bin dolar ödemek yeterli. Yani 1 milyon 300 bin lira. Ama dediğim gibi bu yalnızca rezervasyon. Yemek, ağırlama, süsleme, gelinlik, damatlık, araç, ev, mobilya derken fiyat arttıkça artıyor.

Hüseyin Çelik işte bu yüzden 500 milyon liraya mal olan şatafatlı bir düğünü tercih etmiş.
Damat adayımız Hüseyin Çelik’in davetiyesi de aşağıdaki gibi.
Peki kim bu Hüseyin Çelik?
Bizim merak etmemiz gereken aslında o değil, davetiyede de görüleceği üzere babası ALİ ÇELİK. Mahdumun babasının parasıyla gerdeğe girdiğini belirtelim kâfi.

Hani BANK ASYA vardı ya, şu FETÖ’cülerin olan? İşte o bankanın milyarlarca dolarını hortumlayıp, başta İngiltere olmak üzere yurtdışına kurdukları çeşitli paravan şirketler aracılığıyla transfer eden, bankanın içini boşaltan FETÖ firarisi olan Ali Çelik.
Gelin Beyza Kayalı’nın babası ise FETÖ muhacir yapılanmasının başındaki isim olan imamlardan Fatih Kayalı.
Ali Çelik’i ben daha evvelden Türkiye gazetesindeki köşe yazılarımda (*)(**) uzun uzun anlatmıştım. Lütfen okuyun. Bu düğünle birlikte o denli güncel ki. Sadece siz değil, Türkiye’de kalan ve hâlâ FETÖ’nün kodamanlarını eleştirip “Hocaefendi’nin iyi niyetini kullandılar ve cemaatin adını lekelediler” diye salakça avunan, yurtdışına kaçırılan milyarlarca dolardan üç beş kuruş koklatılarak ayakta kalmaya çalışan, düğünlerde çalgı çengi işleri yapan, düğün yapmak için reçel ya da salça satanlara sözüm.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun. 14 Eylül sabahı İstanbul'dan havalanan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'a ait Cessna 680A Citation Latitude tipi iş jeti, Libya’daki Misrata Uluslararası Havalimanı’na inişi sırasında pistten çıkmış ve uçak alev topuna dönerek parçalanmıştı. Can kaybının yaşanmadığı olayda iki pilotun Soruşturma dosyasındaki bilgilere göre, dizide "Kazım Kaşifoğlu" adıyla yer alan karakterin vatan haini olarak gösterildikten sonra öldürülmesi ve bazı sahnelerde araç plakalarında "FG" harf grubunun kullanılması, FETÖ adına algı ve propaganda çalışması yapıldığı iddialarını gündeme getirdi. İzmir'de defin öncesi kılınacak cenaze namazı için cemaatin bir araya geldiği sırada kadının ve erkeğin yan yana saf tuttuğu görüldü. İmam, durumu fark ederek namazı kıldırmayacağını belirtti. Gazeteci Ceyhun Bozkurt'a değerlendirmelerde bulunan MHP lideri, Mansur Yavaş'ın 9 Eylül'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin etkinlikleri ve Anıtkabir programına katılmayarak aynı akşam Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmesi üzerinden yürütülen tartışmalara değindi.
kaynak olarak ekleyinİLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hamdi Akın'ın KKTC'de düşen uçağının pilotları apar topar tutuklandı! Nedeni şok etti

Kurtlar Vadisi Pusu'ya FETÖ incelemesi başlatıldı

Kadınlar safa girince imam cenaze namazını kıldırmadı

Bahçeli : Mansur Yavaş için bir arkadaşı görevlendirdim
