Firari FETÖ'cü, İstanbul'da yakalandı

••1 dk okuma
Firari FETÖ'cü, İstanbul'da yakalandı

Hızlı Özet

“Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan örgütün "Samsun bölge arama tarama mesulü" olduğu öne sürülen şüpheli, İstanbul'da yakalandı.”






Samsun'da aranan firari FETÖ'cü, İstanbul'da yakalandı



Samsun'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında her yerde aranan ve örgütün "Samsun bölge arama tarama mesulü" olduğu iddia edilen şahıs, İstanbul'da yapılan GBT uygulamasında gözaltına alındı.



Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan örgütün "Samsun bölge arama tarama mesulü" olduğu öne sürülen şüpheli, İstanbul'da yakalandı.



Örgütün "Samsun bölge arama tarama mesulü" olduğu iddia edilen Yunus K. (36) İstanbul'da yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) uygulamasındagözaltına alındı.



Samsun'da yürütülen soruşturma kapsamında arandığı öğrenilen zanlı, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesiekiplerince kente getirildi.



Kapatılan Canik Başarı Üniversitesinde matematik dersi verdiği öğrenilen Yunus K'nin, 5 ByLock kaydı tespit edildi.




Bu haber 244 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı hakkında yakalama kararı
Asayiş

Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı hakkında yakalama kararı

Sermaye piyasalarına yönelik yürütülen fon ve kara para aklama soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Aralarında holding yöneticilerinin de bulunduğu 45 kişinin tutuklandığı soruşturmada, Tera Yatırım CEO'su Emir Münir Sarpyener ile Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Habervitrini10669 Görüntüleme
Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti
Asayiş

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti

Almanya'da savcı olarak görev yapan 42 yaşındaki Sibel Tunç, eşiyle birlikte tatil için geldiği İstanbul'da fenalaşarak yaşamını yitirdi. Günlerdir süren kusma şikayetiyle gittiği hastane koridorunda aniden hayatını kaybeden Tunç'un ölümü "şüpheli" bulunarak olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12893 Görüntüleme
Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!
Asayiş

Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!

Vanlı “Kara Haydar” olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan hakkında Ankara’da yürütülen ikinci bir soruşturma kapsamında İstanbul’da operasyon düzenlendi. Sarıyer Maslak’ta paraların saklandığı tespit edilen araçlarda yapılan aramalarda, yaklaşık 934 milyon TL tutarında euro ve dolar cinsinden döviz

Habervitrini11563 Görüntüleme
Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler
Asayiş

Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler

Fon soruşturmasında Tera'nın TLY fonunun Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu'na (TEFAS) açılmadan önceki ilk yatırımcıları ortaya çıktı. Aslan payının iki Tera şirketine ait olduğu yatırımcı listesinde Emre Tezmen'in çocuklarının da yer aldığı görüldü.

Habervitrini14488 Görüntüleme