Fransa, İzlanda ile yenişemedi

1 dk okuma
Fransa, İzlanda ile yenişemedi

Hızlı Özet

Fransa Milli Takımı, hazırlık maçında İzlanda ile 2-2 berabere kaldı..






Fransa Milli Takımı, hazırlık maçında İzlanda ile 2-2 berabere kaldı



2018 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Fransa, Guingamp kentindeki Roudourou Stadı'nda oynanan maçta İzlanda ile karşılaştı.



Maçın 30. dakikasında Birkir Bjarnason'un golüyle öne geçen konuk ekip, 58. dakikada Kari Arnason ile durumu 2-0 yaptı.



86. dakikada Holmar Eyjolfsson'un kendi kalesine attığı golle farkı bire indiren Fransa, Kylian Mbappe'nin 90. dakikada penaltı golüyle beraberliği yakaladı ve mücadele 2-2 berabere sona erdi.



.




Bu haber 472 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fenerbahçe Gaziantep FK'ya takıldı, zirveyle fark 6'ya çıktı
Spor

Fenerbahçe Gaziantep FK'ya takıldı, zirveyle fark 6'ya çıktı

Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında İsmail Kartal'ın liderliğinde Fenerbahçe, deplasmanda Orhan Ak'ın çalıştırdığı Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı.

Habervitrini10582 Görüntüleme
Terim'den yıllar sonra Hagi ve Roberto Baggio itirafı: "İlk kez açıklıyorum"
Spor

Terim'den yıllar sonra Hagi ve Roberto Baggio itirafı: "İlk kez açıklıyorum"

Ünlü teknik direktör Fatih Terim, kendi YouTube kanalında kariyerine ilişkin soruları cevapladı. Terim, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı döneme ilişkin Baggio transferi iddiasını da değerlendirdi. Terim, Baggio'nun Galatasaray'a transferinin kendi planları arasında olduğunu belirterek, "Çok istiyordum" dedi.

Habervitrini14035 Görüntüleme
Kerem Aktürkoğlu kötü oynarsa kulübeye mahkum olur
Spor

Kerem Aktürkoğlu kötü oynarsa kulübeye mahkum olur

Fenerbahçe’de sezon başından bu yana sergilediği performansla beklentilerin altında kalan ve eleştirilerin hedefi haline gelen Kerem Aktürkoğlu için kritik viraja girildi. 

Habervitrini13915 Görüntüleme
Icardi'nin geri dönüşüne engel: Takımda görmek istemiyor
Spor

Icardi'nin geri dönüşüne engel: Takımda görmek istemiyor

Galatasaray'da 4 sezon forma giydikten sonra yollarını ayıran Mauro Icardi, henüz yeni bir takım bulamazken Lazio ile görüşmelerin yeniden başladığı ileri sürüldü. 33 yaşındaki santrforun İtalya'ya geri dönmeye sıcak baktığı ancak Lazio Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'nun Arjantinliyi istemediği ve yönetimle yapılacak görüşmenin ardından son kararın verileceği belirtildi.

Habervitrini10502 Görüntüleme