Galatasaray'da Hakim Ziyech, performansıyla öne çıkıyor

1 dk okuma
Galatasaray'da Hakim Ziyech, performansıyla öne çıkıyor

Hızlı Özet

Galatasaray’ın Avusturya kampı sürerken Hakim Ziyech dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncunun antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında yükselen formu, teknik direktör Okan Buruk’u memnun ediyor.

Galatasaray’ın Avusturya kampı sürerken Hakim Ziyech dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncunun antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında yükselen formu, teknik direktör Okan Buruk’u memnun ediyor.

Galatasaray’da ikinci etap yurt dışı kampı Avusturya’da sürüyor.

Teknik direktör Okan Buruk, kamp sürecinde oyuncularının performansını yakından takip ediyor.

Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında yükselen formu ve hırsı ile öne çıkan oyunculardan biri de Hakim Ziyech....

Taraftarlardan övgü aldı

Geçen sezonun son haftaları dışında eleştirilen Faslı oyuncu, 2 hazırlık kampında da yer aldı.

Hazırlık maçlarında Fortuna Düsseldorf karşısında oyuna sonradan giren yıldız futbolcu, Trencin ve Lecce maçlarına ise 11'de başladı.

Ziyech'in Lecce maçında ortaya koyduğu 1 gol ve 1 asistlik performans taraftarlardan da övgü aldı.

Kadroda tutulacak

TRT Spor'un haberine göre sarı kırmızılı yönetim, astronomik bir teklif gelmediği sürece 31 yaşındaki futbolcuyu kadroda tutmayı hedefliyor.

Hakim Ziyech de forma rekabetindeki hırslı görüntüsüyle takımda kalmak istediğinin sinyallerini veriyor.

Galatasaray’ın kanat rotasyonunda Ziyech’in yanı sıra Zaha, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Yusuf Demir ve Yunus Akgün de yer alıyor.

23 maçta 8 gol ve 4 asist yaptı

Geçen sezon Galatasaray’a kiralık olarak gelen Faslı futbolcu, sezon başında kadroya bedelsiz olarak katıldı.

Tecrübeli futbolcu, geride kalan sezon 23 maçta 8 kez fileleri sarstı, 4 gol pası verdi.

Bu haber 668 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hem soğuk hem sağanak kapıda! Sıcaklık 13’e düşecek!
Gündem

Hem soğuk hem sağanak kapıda! Sıcaklık 13’e düşecek!

Meteoroloji Uzmanı Adil Tek, yeni haftanın hava durumunu değerlendirdi. A Haber ekranlarında konuşan Tek, 21-27 Eylül haftasında sıcaklıkların düşeceğini, sağanak yağışların Salı günü kuzeybatıdan başlayarak geniş bir alana yayılacağını belirtti.

Habervitrini9628 Görüntüleme
Erdoğan, Vietnam Devlet Başkanı To Lam ile görüştü
Gündem

Erdoğan, Vietnam Devlet Başkanı To Lam ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 81. Genel Kurulu kapsamında bulunduğu New York'ta Vietnam Devlet Başkanı To Lam ile bir araya geldi.

Habervitrini11127 Görüntüleme
Kadir İnanır’ın mirasında ortalık karıştı! Levent İnanır cevap verdi
Gündem

Kadir İnanır’ın mirasında ortalık karıştı! Levent İnanır cevap verdi

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır’ın vasiyeti üzerinden başlayan tartışma giderek büyüyor. İnanır’ın yeğeni Levent İnanır’ın daha önce yaptığı açıklamaların ardından eski eşi Neslihan Acar, şiddet iddiası ve miras tartışmasıyla ilgili sert ifadeler kullandı. Acar, kendisi ve kızı Öykü Arıca adına mirası kabul etmeyeceklerini belirtirken, Levent İnanır hakkında çeşitli iddialar ortaya attı. İnanır ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hakkındaki iddialara cevap verdi.

Habervitrini13873 Görüntüleme
Okul güvenliğinde yeni dönem: 31 bin görevli var
Gündem

Okul güvenliğinde yeni dönem: 31 bin görevli var

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Okul Güvenliği Protokolü İmza Töreni’nde 2026-2027 eğitim öğretim yılında uygulanacak tedbirleri açıkladı. Çiftçi, 31 bin bahçe görevlisinin istihdam edildiğini, riskli okullarda polislerin görevlendirildiğini ve okul çevrelerinde narkotik denetimlerinin süreceğini söyledi. Tekin ise veli randevu sisteminin zorunlu hale getirildiğini, servislerde veli takip sisteminin kullanılacağını ve dijital risklerden akran zorbalığına kadar birçok alanda yeni uygulamaların hayata geçirildiğini bildirdi.

Habervitrini12160 Görüntüleme