Icardi İçin Kritik Hafta: Son Teklif Yapıldı
Sarı-Kırmızılı kulüpte Mauro Icardi ile yürütülen sözleşme görüşmelerinde hassas bir sürece girildi. Edinilen bilgilere göre yönetim, Arjantinli golcü oyuncuya yeni mukavele için nihai teklifini iletti ve bu hafta içinde net bir cevap beklemeye başladı.
Galatasaray'ın yıldız forvete senelik 4 milyon Euro önerdiği ve mevcut ekonomik koşullar altında bu rakamın yükseltilmesinin düşünülmediği belirtildi. Icardi ve menajeri Pino'nun bu teklifi onaylamaması durumunda, görüşmelerin sonlanacağı ve tarafların yollarını ayırabileceği ifade ediliyor.
Başkan Dursun Özbek’in takımda devam etmesini arzu ettiği Mauro Icardi’nin geleceğine dair nihai kararın ise bizzat oyuncunun kendisine ait olduğu kaydedildi.
Lemina'dan Veda Sinyali
Galatasaray'daki bir diğer belirsizlik ise mukavelesi bitmek üzere olan Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina konusunda yaşanıyor. Deneyimli oyuncunun sosyal medya platformu üzerinden yaptığı bir gönderi, ayrılık sinyali olarak yorumlandı.
Bir uçak fotoğrafı ile birlikte Türk bayrağı emojisi kullanan Lemina, paylaşımına “Hoşçakal” notunu düştü.
Daha önce Lemina ile 1+1 yıllık yeni bir mukavele yapılması beklentisi mevcutken, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni dönemde uygulanacak 10+4 yabancı oyuncu kontenjanında esneklik sağlamaması üzerine planların değiştiği öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetiminin deneyimli orta saha ile yola devam etmeme kararı aldığı iddia ediliyor.
Henüz başka bir kulüple resmi bir anlaşmaya varmayan Lemina'nın durumunun kısa bir zaman dilimi içinde kesinleşmesi öngörülüyor. Böylece, sözleşme süreçleri devam eden iki önemli futbolcu için ayrılık ihtimali, Galatasaray gündeminde üst sıralardaki yerini koruyor.




