Galatasaray’ın sözleşme yenilemediği Mauro Icardi, son kez Rams Park’ta taraftarının önüne çıkmaya hazırlanıyor. Arjantinli futbolcuyla yolların ayrılması planlanırken, Icardi de eşyalarının bir kısmını şimdiden Milano’ya gönderdi.
Mauro Icardi, 9 Mayıs Cumartesi günü Rams Park’ta, Galatasaray’ın bu sezon evindeki son karşılaşması olan Antalya maçıyla, veda etmeye hazırlanıyor.
4 yıl önce Paris Saint-Germain’den gelen ve özellikle ilk iki sezonda takıma damga vuran Arjantinli yıldız, taraftarın gönlünde adeta bir efsaneye dönüştü. “Aşkın Olayım” ise onunla özdeşleşen bir marş haline geldi.
Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlık ve bu sezona yansıyan formsuz performansı, Icardi’nin sorgulanmasına neden oldu. Yeni kontrat talep eden yıldız oyuncuya karşılık yönetim, kararını sezon sonuna bırakmayı tercih etti. Özellikle Osimhen’in yokluğunda beklentilerin karşılanamaması, Icardi’nin geleceğini daha da belirsiz hale getirdi.
Gelinen noktada yollar ayrılıyor. Icardi, ayrılık hazırlıklarına başlarken eşyalarının bir kısmını Milano’ya gönderdi bile. Cumartesi günü Antalyaspor karşısında oynanacak mücadele yalnızca bir şampiyonluk maçı değil; aynı zamanda bir ikonun taraftarına vedası olacak.
Galatasaray üst üste 4. şampiyonluğa koşarken, bir efsane sessizce sahneye veda etmeye hazırlanıyor.




