Galatasaray'da yıldız futbolcu imzayı attı

1 dk okuma
Galatasaray'da yıldız futbolcu imzayı attı

Hızlı Özet

Sacha Boey'un transferi sonrası diğer oyuncuları takımda tutmak için harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, ilk 11'in vazgeçilmez ismini sözleşme uzatma konusunda ikna etti. Yıldız futbolcu, 2028 yılına kadar Galatasaray forması giyecek.

Sacha Boey'un transferi sonrası diğer oyuncuları takımda tutmak için harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, ilk 11'in vazgeçilmez ismini sözleşme uzatma konusunda ikna etti. Yıldız futbolcu, 2028 yılına kadar Galatasaray forması giyecek.

Galatasaraylı oyuncular Avrupa devlerini peşine takarken, Sacha Boey, Bayern Münih'in yolunu tuttu.

 

Diğer oyuncularını takımda tutma kararı alan sarı-kırmızılı yönetim bu yönde harekete geçti.

 

Galatasaray, dev kulüplerin gözdesi haline gelen bir diğer oyuncusu Lucas Torreira'nın kontratını uzattı.

 

Arjantin ekibi Boca Juniors'un yakından ilgilendiği Torreira'nın mevcut sözleşmesinde iyileştirme yapılırken, 2028 yılına kadar takımda kalması sağlandı.

 

Daha önce 2026'ya kadar olan Uruguaylı yıldız futbolcunun yeni sözleşmesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in imzasını bekliyor. Başkan Özbek'in yeni sözleşmeye imza atmasının sonrasında KAP açıklaması yapılacak.

 

İki sezondur Galatasaray'ın orta sahasında büyük işlere imza atan Torreira, 2 milyon 750 bin euro kazanıyordu. Uruguaylı oyuncunun garanti ücreti son anlaşmayla 3 milyon euronun üzerine çıkacak. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, imaj hakkı ve maç başı ücretiyle birlikte 4 milyon euroya yakın kazanç elde edecek.

 

Muslera, Icardi ve Oliveira gibi takım arkadaşlarıyla iyi anlaşan Torreira, İstanbul'da yaşamaktan memnun.

 

Kariyerinin son döneminde Güney Amerika'da forma giymek isteyen Uruguaylı oyuncu, 2028'e kadar Galatasaray'da forma giymeyi planlıyor.

 

Yaz transfer döneminde Lazio'dan teklif alan Torreira, Galatasaray'da devam etmek için İtalyan ekibini geri çevirmişti.

Bu haber 590 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray seriye bağladı: Maçta 5 gol ve 1 kırmızı kart
Spor

Galatasaray seriye bağladı: Maçta 5 gol ve 1 kırmızı kart

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında konuk olduğu Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek ligde 3'te 3 yaptı. Süper Lig'in ilk haftasında Arca Çorum FK ile 2-2 berabere kalan, sonrasında Erzurumspor FK'yi 4-0, Göztepe'yi de 3-2 yenen sarı kırmızılı ekip, turuncu lacivertlileri de kayıpsız geçerek puanını 10'a çıkardı.

Habervitrini12942 Görüntüleme
UEFA'dan Guendouzi ve Greenwood'a şok ceza: toplam 5 maç men
Spor

UEFA'dan Guendouzi ve Greenwood'a şok ceza: toplam 5 maç men

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Olympique Lyon rövanşının ardından Fenerbahçeli futbolcular Matteo Guendouzi ve Mason Greenwood'a men cezası verdi. Ertelemeli 1 maç men cezası alan İngiliz futbolcu, sarı lacivertlilerin Roma ile yapacağı ilk hafta karşılaşmasında sahada olacak. 4 maçlık ağır bir yaptırıma uğrayan Guendouzi ise Roma ve Aston Villa maçlarında forma giyemeyecek. Fenerbahçe, iki oyuncuya verilen cezaların hukuk birimi tarafından değerlendirildiğini ve Tahkim Kurulu'na itiraz edileceğini açıkladı.

Habervitrini9375 Görüntüleme
Trio ekibi son noktayı koydu: Başakşehir - Galatasaray maçındaki penaltı ve kırmızı kart doğru mu?
Spor

Trio ekibi son noktayı koydu: Başakşehir - Galatasaray maçındaki penaltı ve kırmızı kart doğru mu?

Trio ekibi, Başakşehir - Galatasaray maçının tartışmalı kararlarını değerlendirdi.

Habervitrini13491 Görüntüleme
Osimhen'den ilk açıklama geldi
Spor

Osimhen'den ilk açıklama geldi

33. dakikada yerini Barış Alper Yılmaz'a bırakan Nijeryalı golcüye devre arasında sakatlığının ciddi olup olmadığı soruldu. Osimhen bu soruya "Bilmiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Habervitrini14037 Görüntüleme