Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'nın Beyoğlu'nda bulunan bir alışveriş merkezinde fiziki bir müdahaleye maruz kaldığı bilgisi paylaşıldı.
Edinilen bilgilere göre, Kasımpaşa'daki bir AVM içerisinde yaşanan hadisede, başarılı oyuncuya yönelik önce sözlü, akabinde ise yumruklu bir saldırı gerçekleştirildi.
Olayın ardından Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, Torreira'ya saldıran zanlının yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.
Sarı-kırmızılı futbolcunun yaşanan bu olayın ardından sağlık vaziyetine ilişkin henüz resmi bir açıklama paylaşılmadı.
TORREİRA ŞİKAYETÇİ OLDU
Yapılan araştırmada şüphelinin "kasten yaralama" suçundan kaydı bulunduğu anlaşıldı. Lucas Torreira'nın şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri, olay sırasında Torreira'nın şoförü E.S'nin (39) de ayırmak maksatlı Y.Y'ye yumruk attığını belirledi.
Öte yandan, şüpheli Y.Y. hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.
Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.




