Gece yarısı kabinede değişiklik!.. İşte bakanlıktan gidenler ve yeni bakanlar

1 dk okuma
Gece yarısı kabinede değişiklik!.. İşte bakanlıktan gidenler ve yeni bakanlar

Hızlı Özet

Erdoğan'dan gece yarısı kabine değişikliği.. Resmi Gazete'de yayımlandı! Kabine değişikliği açıklandı..






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Buna göre; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin getirildi. Öte yandan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın görevine son verilerek yerine Mehmet Muş getirildi.



Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kuruldu.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin getirildi.



Ruhsar Pekcan'ın görevine son verilmesiyle yerine Mehmet Muş Ticaret Bakanı olarak atandı.



Son dakika haberi: Resmi Gazetede yayımlandı Kabine değişikliği açıklandı




Bu haber 1455 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hipersonik balistik füze TAYFUN seri üretimi başlayacak
Gündem
#blok-4#füze#TEKNOLOJİ Haberleri

Hipersonik balistik füze TAYFUN seri üretimi başlayacak

İkinci, hipersonik balistik füze TAYFUN Blok-4'ün çalışmalarının plana uygun ilerlediğini ifade ederek, testlerin ardından seri üretimin başlayacağını açıkladı.

Habervitrini13503 Görüntüleme
İran  Soda Ebrahimi Shamsabadi'yi asacak
Gündem

İran Soda Ebrahimi Shamsabadi'yi asacak

İran'da 33 yaşındaki blog yazarı Soda Ebrahimi Shamsabadi, hakkında açılan davada idam cezasına çarptırıldı. Bandar Abbas Devrim Mahkemesi'nin 3. Şubesi tarafından verilen kararda Shamsabadi'ye bir dizi siyasi ve güvenlikle ilgili suçlama yöneltildi.

Habervitrini12571 Görüntüleme
İki ayrı savcılık kirli işbirliğini ortaya çıkardı! Alihan Kuriş FETÖ hattı belgelendi
Gündem

İki ayrı savcılık kirli işbirliğini ortaya çıkardı! Alihan Kuriş FETÖ hattı belgelendi

Ankara ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma, Alihan Kuriş yapılanması ile FETÖ arasındaki gizli temasları deşifre etti. Dosyaya giren 5 ayrı tanık ifadesi, örgütler arasındaki iş birliği trafiğini gözler önüne serdi.

Habervitrini10995 Görüntüleme
Ekrem İmamoğlu "Millet Şahidimdir" Dedi, En Yakınları İtirafçı Oldu! İBB’deki Kirli Çark Mahkemede Deşifre Oldu!
Gündem

Ekrem İmamoğlu "Millet Şahidimdir" Dedi, En Yakınları İtirafçı Oldu! İBB’deki Kirli Çark Mahkemede Deşifre Oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki (İBB) yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen dava sürecinde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Ekrem İmamoğlu'nun "Millet Şahidimdir" başlıklı söylemiyle gündeme geldiği süreçte, dava dosyasındaki en yakın kurmaylarının ve iş insanlarının ifadeleri rüşvet çarkını gözler önüne serdi.

Habervitrini11245 Görüntüleme