Edinilen bilgiye göre, Senem Ayşe Mahallesi 22. sokaktaki 15 numaralı evlerinde dün akşam duş almak için banyoya giren Ayşegül Kurt (17), uzun süre çıkmayınca banyoya giren yakınları tarafından ölü olarak bulundu.
Olay yerinde öldüğü fark edilen genç kızın cesedi daha sonra Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Genç kızın ölüm nedeninin Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
GENÇ KIZ BANYODA ÖLÜ BULUNDU

Hızlı Özet
“Kahramanmaras'ta genç bir kiz, dus almak için girdigi banyoda ölü olarak bulundu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

'Beni vurdurma' diye özür diledi, Sedat Peker kayıtsız kalamadı - Son Dakika
Sosyal medya platformlarında yayınladığı hakaret içerikli videonun ardından yeni bir paylaşım yapan otizmli bir genç, "Sakın beni vurdurma reisim" ifadeleriyle Sedat Peker’den özür diledi.

Ünlü sucuk markasında usulsüzlük skandalı! 5 şüpheli adliyede, şirketten açıklama geldi
Kayseri

Bakan Gürlek: 6 faili meçhul cinayet daha aydınlatıldı
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 cinayet dosyasını daha aydınlattıklarını duyurdu. Bakan Gürlek, 46 dosyada, 52 maktul ve 7 yaralının bulunduğu faili meçhul olayların üzerindeki sır perdesini kaldırdıklarını ifade etti.

Okullara saldırı hazırlığındaki C31K suç örgütüne 22 ilde operasyon
Okulların açılmasına günler kala; çeşitli suç içerikli paylaşımlarda bulunan ve 3 ildeki 3 okula yönelik silahlı saldırı hazırlığına ilişkin paylaşımlar yaptıkları belirlenen C31K isimli suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 22 kentteki eş zamanlı operasyonda 27 şüpheli yakalandı.