Bilecik'in Osmaneli İlçesi'ndeki Sakarya Nehri üzerinde bulunan Osmaneli Köprüsü'ne arkadaşıyla birlikte gelen 16 yaşındaki C.B. köprüde bir süre arkadaşı ile konuştuktan sonra köprünün korkuluklarına çıktı. C.B. birkaç dakika sonra kendini köprüden Sakarya Nehri'ne bıraktı. Genç kızı kurtarmak isteyenler Sakarya Nehri'ne girdi. Gençlerden biri C.B.'nin yanına ulaşırken, iki kişi de yüzerek plastik sedye getirdi. C.B. daha sonra sedyeye tutunarak kıyıya ulaştı.
Genç kız köprüden Sakarya Nehri'ne atladı
Hızlı Özet
“Bilecik'te Osmaneli Köprüsü'ne çıkan 16 yaşındaki C.B. arkadaşının ikna etmeye çalıştığı sırada nehre atladı. Atlayışı görenler nehre girerek genç kızı kurtardı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: 6 faili meçhul cinayet daha aydınlatıldı
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 cinayet dosyasını daha aydınlattıklarını duyurdu. Bakan Gürlek, 46 dosyada, 52 maktul ve 7 yaralının bulunduğu faili meçhul olayların üzerindeki sır perdesini kaldırdıklarını ifade etti.

Okullara saldırı hazırlığındaki C31K suç örgütüne 22 ilde operasyon
Okulların açılmasına günler kala; çeşitli suç içerikli paylaşımlarda bulunan ve 3 ildeki 3 okula yönelik silahlı saldırı hazırlığına ilişkin paylaşımlar yaptıkları belirlenen C31K isimli suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 22 kentteki eş zamanlı operasyonda 27 şüpheli yakalandı.

Kiracının 2 kişiyi öldürdüğü dehşette ayrıntılar ortaya çıktı! '500 bin dolar' detayı
Dün İstanbul'da 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan kiracı Mehmet Taşkaya'nın, 20 yıldır binayı çekip çevirdiği ve Almanya'daki ev sahipleri adına evlerle ilgilendiği ortaya çıktı. Olay günü ise Taşkaya ve öldürdüğü ev sahipleri arasında 500 bin dolarlık bir alacak verecek tartışması çıktığı öğrenildi.

22 ilde C31K suç örgütüne operasyon
iber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medya ve iletişim platformlarında suç içerikli paylaşımlarda bulunan "C31K" isimli yeni nesil suç örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen 19'u adli süreçteki çocuk, 32 şüpheli tespit edildi.