Şırnak'ta bir maden ocağında meydana gelen göçükte, toprak ve kayalıkların altında kalan 3 işçinin cesedine ulaşıldı.
Balveren beldesine bağlı Araköy köyü yakınlarındaki maden ocağında dün meydana gelen göçüğün altında kalan Hüseyin Dekçi, Süleyman Gökalp ve Mahmut İçkale'nin cesetlerine ulaşıldı. Arama kurtarma ekipleri ve ocakta çalışan işçiler, iş makinelerinin yardımıyla ilk olarak enkaz altındaki kamyonu çıkardı.
Bunun üzerine çalışmalarını hızlandıran ekipler, işçilerden Süleyman Gökalp'in cesedine ulaştı. Ekipler daha sonra ise Hüseyin Dekçi ve Mahmut İçkale'nin cesetlerini de çıkardı. Cesetlerin çıkarılışı sırasında işçilerin yakınlarını baygınlık geçirdi.
Cesetler, ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Öte yandan AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada arama kurtarma çalışmaları kapsamında Başkanlığa bağlı 4 personel ve 1 arama kurtarma köpeğinin görevlendirildiği belirtildi.
İlk gün yürütülen arama kurtarma faaliyetleri sonucu göçük altında kalan 4 vatandaştan birinin yaralı olarak kurtarıldığı ifade edilen açıklamada, "Bu sabah erken saatlerde tekrar başlayan arama kurtarma çalışmaları sonucunda göçük altında bulunan üç vatandaşımızın cansız bedenlerine ulaşılmış olup, tüm cesetlerin toprak altından çıkarılmasıyla arama kurtarma faaliyetlerine son verilmiştir" denildi.
Göçük altındaki işçilerin cesetleri çıkartıldı

Hızlı Özet
“Şırnak'ta bir maden ocağında meydana gelen göçükte toprak ve kayalıkların altında kalan 3 işçinin cesedine ulaşıldı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Trabzonlulara yönelik paylaşım sonrası gözaltı kararı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesabından Trabzonluları hedef alan ve farklı toplum kesimlerini karşı karşıya getirebilecek ifadeler kullandığı belirtilen Ertuğrul Kaya hakkında resen soruşturma başlattı. Kaya’nın gözaltına alınması için talimat verilirken, 25 Ağustos’ta yurt dışına çıktığının tespit edildiği öğrenildi.

'Beni vurdurma' diye özür diledi, Sedat Peker kayıtsız kalamadı - Son Dakika
Sosyal medya platformlarında yayınladığı hakaret içerikli videonun ardından yeni bir paylaşım yapan otizmli bir genç, "Sakın beni vurdurma reisim" ifadeleriyle Sedat Peker’den özür diledi.

Ünlü sucuk markasında usulsüzlük skandalı! 5 şüpheli adliyede, şirketten açıklama geldi
Kayseri

Bakan Gürlek: 6 faili meçhul cinayet daha aydınlatıldı
Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 cinayet dosyasını daha aydınlattıklarını duyurdu. Bakan Gürlek, 46 dosyada, 52 maktul ve 7 yaralının bulunduğu faili meçhul olayların üzerindeki sır perdesini kaldırdıklarını ifade etti.