Gökhan, Hadise‘yi fena bozdu

1 dk okuma
Gökhan, Hadise‘yi fena bozdu

Hızlı Özet

Ses Türkiye'de Gökhan ile Hadise arasında 'detone' gerginliği yaşandı


Hadise, Nur Cennet'in şarkısının nakarat kısmında detone olduğunu söylemesi üzerine Gökhan söze girerek 'bu seviyeye gelmiş yarışmacılar için bu küçük detoneler olur,hissiyatı yüksekse eğer benim için tamamdır, ayrıca şunu söyleyim yılbaşı konserinde hepimiz detone olmuşuz, biz de yapıyoruz onlarda yapıyor dedi.



Hadise'nin tepkisi üzerine ortam iyice gerildi ve bakın nasıl bir tartışma yaşandı?..


Bu haber 1566 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kız Müge Anlı'da bulundu! Anne ve babasına olay suçlama
Gündem

Kız Müge Anlı'da bulundu! Anne ve babasına olay suçlama

9 aydır aranan 16 yaşındaki Hiranur Taşçı'dan haber geldi. Müge Anlı'nın programına katılan genç kız, nerede olduğunu ve neden evine dönmek istemediğini anlattı.

Habervitrini10704 Görüntüleme
Cem Yılmaz, baston kullanmaya başladı
Gündem

Cem Yılmaz, baston kullanmaya başladı

Çanakkale’deki yazlığında geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve anjiyo operasyonu geçiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Habervitrini10221 Görüntüleme
Kadın cuma namazında camiye daldı ortalığı karıştırdı
Gündem

Kadın cuma namazında camiye daldı ortalığı karıştırdı

Namaz kılındığı sırada içeri giren bir kadın, cemaatin arasına katılarak ibadet etmek istedi. Durumu fark eden cemaatin tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlik oluştu.

Habervitrini13282 Görüntüleme
Bakan Fidan: Terörsüz ortam bölgeye istikrar getirecek
Gündem

Bakan Fidan: Terörsüz ortam bölgeye istikrar getirecek

Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, Diyarbakır’da yaptığı konuşmada bölgenin geleceğine ilişkin mesajlar verdi. Terörsüz bir ortamla birlikte Türkiye’nin yanı sıra Suriye ve Irak’ta da istikrarın sağlanmasının bölge ekonomisini canlandıracağını belirten Fidan, yatırımcıların ilgisinin ciddi şekilde artacağını söyledi. "Yapacaklarımızın çok daha başındayız" diyen Fidan, terörün sona ermesiyle birlikte bölgenin ekonomik ve kalkınma performansının mevcut seviyenin katbekat üzerine çıkacağını ifade etti.

Habervitrini13418 Görüntüleme