Hafter'in sözcüsü Mismari Koronavirüse yakalandı

1 dk okuma
Hafter'in sözcüsü Mismari Koronavirüse yakalandı

Hızlı Özet

Türkiye'ye düşmanlık ederken canının derdine düştü..






Türk topunun korkuttuğu Hafter'in sözcüsü Mismari'de koronavirüs şüphesi



Dubai merkezli El-Arabiya televizyonu, Mismari'nin Mısır ziyareti sonrası koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındığını bildirdi.



Libya'nın doğusundaki silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in "Libya Ulusal Ordusu" adlı oluşumunun sözcüsü Ahmed el-Mismari, yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesiyle karantinaya alındı.



Dubai merkezli El-Arabiya televizyonu, Mismari'nin Mısır ziyareti sonrası koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındığını "son dakika" olarak duyurdu.



Mismari de Facebook hesabından yaptığı paylaşımda haberi doğruladı.



Mısır ziyareti sırasında kendisine eşlik eden heyetle 2 hafta karantina altında kalacaklarını belirten Mismari, bu süreçte gelişmeleri takip edeceğini ve gerekirse görüntülü açıklama yapacağını ifade etti.



Hafter milislerinin sözcüsü Mismari, geçen hafta beraberindeki heyetle Mısır'a giderek bir dizi temaslarda bulunmuştu.




Bu haber 451 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Washington'da ABD ve İran arasında görüşme! Trump: Çok iyi geçti
Dünya

Washington'da ABD ve İran arasında görüşme! Trump: Çok iyi geçti

ABD Başkanı Donald Trump, "İran ile görüşme yaklaşık bir saat önce sona erdi ve üç saat süren bir toplantıydı. Çok iyi bir görüşme olduğunu söyleyebilirim. Önlerinde büyük bir ülke olma potansiyeli ve diğer seçenek olarak da yok oluş var" dedi.

Habervitrini11606 Görüntüleme
Trump, BM kürsüsünde konuştu: Bence İran'la anlaşma olacak
Dünya

Trump, BM kürsüsünde konuştu: Bence İran'la anlaşma olacak

BM 81. Genel Kurulu’nda konuşan ABD Başkanı Trump, konuşmasının odağına İran’ı alarak nükleer silah resti çekti. Tahran'la anlaşma için "ara seçimlerden hemen sonra" ifadesini kullanan Trump, Rusya-Ukrayna savaşının da hızlı şekilde sona ereceğini savundu.

Habervitrini11480 Görüntüleme
YPG işgalinden kurtarılan Haseke'de askeri birlikler kente konvoylarla girdi
Dünya

YPG işgalinden kurtarılan Haseke'de askeri birlikler kente konvoylarla girdi

Suriye Savunma Bakanlığına bağlı Askeri Polis birlikleri, daha önce YPG'nin kontrolünde bulunan Haseke il merkezine konvoylar halinde girerek göreve başladı. Birliklerin kentte güvenlik noktaları oluşturmaya ve görev alanlarını genişletmeye başladığı bildirildi

Habervitrini9482 Görüntüleme
Hükümet güçleri Taiz'deki stratejik noktaları geri aldı ve Husilere ağır kayıplar verdirdi.
Dünya

Hükümet güçleri Taiz'deki stratejik noktaları geri aldı ve Husilere ağır kayıplar verdirdi.

Yemen silahlı kuvvetlerine bağlı Taiz Askeri Ekseni, savaş uçaklarının, valiliğin güneydoğusundaki Hayfan Bölgesi'ndeki El-Ahkoum cephesinde Husi mevzilerine, toplanma yerlerine ve araçlarına beş hava saldırısı düzenlediğini açıkladı. Askeri kaynakların, saldırıların Hayfan ve El-Subaiha cephelerine doğru ilerleyen takviye birliklerini hedef aldığını belirttiği ifade edildi.

Habervitrini11353 Görüntüleme