BÜKREŞ - Romanya futbol milli takımının ve Galatasaray kulübünün eski oyuncusu Gheorghe Hagi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonuna (UNİCEF) iyiniyet elçisi atanarak, İngiliz David Beckham ve Kamerunlu Samuel Eto'o gibi futbolcuların listesine katıldı.
UNICEF'in Romanya temsilcisi Edmond McLoughney, Hagi'nin Romanya ve tüm dünyada çocukların sorunlarını en iyi şekilde anlayan bir efsane olduğunu belirtirken, efsane futbolcu da, "Çocukların desteğe ihtiyacı var ve hangi çocuk yardıma ihtiyaç duyarsa bu desteği vermek istiyorum" dedi.
Steaua Bükreş'ten Galatasaray'a, Real Madrid'den Brescia ve Barcelona'ya kadar oynadığı takımlardaki parlak kariyerinden sonra ülkesinin futbol ikonu haline gelen 43 yaşındaki Hagi, Romanya futbol milli takımında 125 maçta 35 gol atmıştı.
HAGİ, UNICEF İYİNİYET ELÇİSİ

Hızlı Özet
“Romanya futbol milli takiminin ve Galatasaray kulübünün eski oyuncusu Gheorghe Hagi, Birlesmis Milletler Çocuklara Yardim Fonuna (UNICEF) iyiniyet elçisi atanarak, Ingiliz David Beckham ve Kamerunlu Samuel Eto'o gibi futbolcularin listesine katildi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Norveç Kralı Harald'ın ardından ablası Prenses Astrid de öldü
Norveç Kralı V. Harald'ın cenaze töreninden iki gün sonra, ablası Prenses Astrid'in de 94 yaşında hayatını kaybettiği belirtildi.

Ermenistan'dan Türkiye açıklaması! "Her an hazırız"
Türkiye ile Ermenistan arasındaki ekonomik temaslar hız kazanırken Erivan'dan sınırın açılmasına yönelik peş peşe mesajlar geldi. Ermeni ve Türk iş dünyası sınır geçişlerinin açılması için ortak çağrı yaparken, Ermenistan Cumhurbaşkanı Haçaturyan, ülkesinin "her an" hazır olduğunu açıkladı. Denize çıkışı bulunmayan Ermenistan'ın ulaştırma maliyetlerinin komşularından yaklaşık yüzde 30 yüksek olduğunu söyleyen Khaçaturyan, sınırın açılmasıyla Akdeniz'deki Türk limanlarından yararlanabileceklerini söyledi.

Anketlerde dibi gören Netanyahu'nun hedefi Türkiye!
Uzmanlar, siyasi geleceği tehlikeye giren Gazze kasabı Binyamin Netanyahu’nun iktidarını koruyabilmek için Türkiye ile bir çatışma üretme peşinde olduğuna dikkat çekti.

Trump : Bana oy vermeyen cehenneme gider
Trump’tan Cumhuriyetçilere bir tuhaf çağrı: Oy vermezseniz cehenneme gidersiniz