Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu hakkında soruşturma açıldı

1 dk okuma
Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu hakkında soruşturma açıldı

Hızlı Özet

Ayşe Barım soruşturmasında tanık olarak beyan veren oyunculardan Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’na “Yalan tanıklık” suçundan soruşturma başlatıldı.

Ayşe Barım soruşturmasında tanık olarak beyan veren oyunculardan Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’na “Yalan tanıklık” suçundan soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Ayşe Barım hakkında başlattığı soruşturma derinleşiyor..

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'in durumun tüm ayrıntılarıyla ortaya konması için titiz bir çalışmanın talimatını vermesinin ardından ünlü camiası büyük bir panik içerisinde..

Sektörde, "tekelleşme" iddiasıyla gündeme gelen ve hakkında soruşturma başlatılan menajer Ayşe Barım, Gezi Parkı olaylarına ilişkin başlatılan soruşturmada da gözaltına alındı.

İfade işlemleri tamamlanarak tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen Ayşe Barım'ın bazı oyuncuları Gezi Parkı olaylarına katılması için yönlendirdiğinin tespit edilmesi sonrası ünlü oyuncuların ifadesine başvuruldu.

ÜNLÜ OYUNCULAR İFADE VERDİ

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Dolunay Soysert, Rıza Kocaoğlu, Mehmet Günsür, Nehir Erdoğan Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda gelerek tanık sıfatıyla ifade verdi.

Ancak ifadeye çağrılan oyunculardan Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu hakkında yeni bir gelişme yaşandı..

"YALAN TANIKLIK" SUÇUNDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’na “Yalan Tanıklık” suçundan soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

Ergenç ve Kocaoğlu, Gezi Parkı olaylarına en önde katılan isimler arasında yer alıyordu..

Bu haber 840 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mehmet Akif Ersoy'dan uyuşturucu, cinsel ilişki itirafları: Gizli kamerayla kayda alındım
Asayiş

Mehmet Akif Ersoy'dan uyuşturucu, cinsel ilişki itirafları: Gizli kamerayla kayda alındım

‘Mehmet Akif Suç Örgütüne' yönelik yürütülen soruşturmada ilk duruşma bugün görülüyor. Müşteki kadınlar Mehmet Akif Ersoy'la uyuşturucu kullanıp birliktelik yaşadıklarını belirtirken, çoklu ilişki iddialarını yalanladı. Öte yandan kadınların hiçbiri şikayetçi olmazken M.A.Ö. "Ersoy bana, ‘fantezilerin neler, nelerden hoşlanırsın' tarzı sorular sordu. Ben, bu kişiler ile evde iş görüşmesi olarak görüştüm. Görüşmelerimizde, gizli kamera ile kayıt altına alındığımı fark ettim" dedi.

Habervitrini14822 Görüntüleme
222 milyon TL hesap trafiği! “Kara Haydar”ın servet sırrını MASAK çözdü
Asayiş

222 milyon TL hesap trafiği! “Kara Haydar”ın servet sırrını MASAK çözdü

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan "Vanlı Kara Haydar" Mehmet Fatih Tançalan'ın tutuklanmasının ardından bu sabah da eşi Çağla Öz gözaltına alındı. 74 bin TL ticari geliri görünen Tançalan çiftinin banka hesaplarında ise 222 milyon liralık para transferi tespit edildi. MASAK raporunda çiftin lüks araçları ve Dubai geçmişiyle ilgili de dikkat çeken detaylar yer aldı.

Habervitrini13250 Görüntüleme
286 yıl hapsi isteniyor! Mehmet Akif Ersoy bugün ilk kez hakim karşısında
Asayiş

286 yıl hapsi isteniyor! Mehmet Akif Ersoy bugün ilk kez hakim karşısında

‘Mehmet Akif Suç Örgütüne’ yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Ersoy’un da bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına bugün başlanacak.

Habervitrini13367 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu cinayetinde ikinci dalga operasyonu! 9 gözaltı
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu cinayetinde ikinci dalga operasyonu! 9 gözaltı

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada ikinci dalga operasyonu başlatıldı. Düzenlenen baskınlarda aralarında bir muhabir, bir kameraman ve 7 sağlık çalışanının da bulunduğu toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Habervitrini12785 Görüntüleme