Hatice Bacak, 25 yıldır kızını arıyor

1 dk okuma
Hatice Bacak, 25 yıldır kızını arıyor

Hızlı Özet

Kahramanmaraş’ta 25 yıl önce 6 aylık bebeğinin elinden alındığını öne süren 62 yaşındaki Hatice Bacak, yıllardır görmediği kızını arıyor.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Piri Reis Mahallesi'nde ikamet eden Hatice Bacak, Tuğba ismini verdiği bebeğinin 2.5 aylık fotoğrafıyla kızına kavuşacağı günü bekliyor. 25 yıl önce eski eşi Mustafa G.’nin üzerine kuma getirmesi üzerine yollarını ayırdıklarını anlatan Hatice Bacak, “Bebeğimi benim kucağımdan alıp götürdüler. Ondan sonra ne yaptıklarını bilmiyorum. Bir görmek istedim göstermediler. Aradan 25 yıl geçti. Bu süre içinde kızımı hiç göremedim" dedi.



Kızını 6 aylıkken kendisinden aldıklarını söyleyen Bacak, "Eski eşim üstüme kuma getirdi, ben de ayrıldım. Beni annemin evine gönderdiler, çocuğu da aldılar götürdüler. Çocuğumu istiyorum ben. Neredeyse orada kalsın ama dünya gözüyle bir kere görmek istiyorum. Kızım gözümde tütüyor. Hiç dayanamıyorum resmine baktıkça. Kızım bir zengine verilmişse de onu sadece görmek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum” diye konuştu.

Hatice Bacak, kızının bulunması için yetkililerden de yardım istiyor.



MUHAMMET ÖZER





 





 




Bu haber 612 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altılı Masa'dan Cumhur ittifakına
Gündem

Altılı Masa'dan Cumhur ittifakına

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, olası siyasi iş birliklerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’yla ilgili soruya da yanıt veren Arıkan, herhangi bir siyasi partiyle iş birliğine ilke ve prensipler çerçevesinde yaklaşılabileceğini belirterek, “Hayatta olmaz,

Habervitrini10713 Görüntüleme
Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yanıtladı! 'Yemen'de Mekke Anlaşması devreye girebilir'
Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yanıtladı! 'Yemen'de Mekke Anlaşması devreye girebilir'

Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yaptığı değerlendirmede Yemen ve Suudi Arabistan arasındaki çatışmalarda Mekke Anlaşması'nın devreye girebileceğini söyledi. Fidan, bunun özellikle 'teknik' konularda olabileceğini belirtti

Habervitrini10630 Görüntüleme
Türk hurması sıfır masrafla servet kazanıyor
Gündem

Türk hurması sıfır masrafla servet kazanıyor

Yıllardır milyonlarca dolar ödenerek yurt dışından getirilen o mucizevi ürün için Anadolu topraklarında yeni bir dönem başladı. Ne düzenli sulama istiyor ne de gübre masrafı çıkarıyor... İthalat rekorları kırılırken gözünü karartıp bu ürünü tarlasına diken çiftçiler, şimdilerde servet kazanıyor.

Habervitrini13996 Görüntüleme
ABD, İran savaşının maliyetini açıkladı..100 milyar dolara gidiyor
Gündem

ABD, İran savaşının maliyetini açıkladı..100 milyar dolara gidiyor

ABD'nin İran'a yönelik savaşında askeri harcamaların 3 Eylül itibarıyla 43,6 milyar dolara ulaştığı bildirildi. Mühimmat giderleri ise bir ay içinde 6 milyar dolardan fazla artarak 28,1 milyar dolara çıktı.

Habervitrini10176 Görüntüleme