İftar açan marketçileri kelepçeleyip soydular

••2 dk okuma
İftar açan marketçileri kelepçeleyip soydular

Hızlı Özet

“Bayrampaşa'da bir markete iftar saatinde gelen silahlı 3 kişi, orucunu açan iş yeri çalışanlarını plastik kelepçeyle etkisiz hale getirdikten sonra soygun gerçekleştirdi.”


Kasada bulunan yaklaşık 12 bin TL'yi çalan soyguncular yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Muratpaşa Mahallesi Kosova Caddesi üzerindeki bir markette gerçekleşti. İddiaya göre, iftar saati markete gelen 3 soyguncu, çalışanları ilk olarak silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Daha sonra çalışanların ellerini kelepçeleyen soyguncular kasada bulunan yaklaşık 12 bin TL'yi çalarak olay yerinden yaya olarak kaçtı. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi geldi, ancak soyguncular ara sokaklarda izlerini kaybettirmeyi başardı.

Olay sonrası bir market çalışanı soyguncuların çok rahat olduğunu belirterek, "21.00 sularıydı. Biz iftarımızı yapıyorduk. Kapının biri kapalı diğeri açıktı. Elleriyle kapıyı açtılar rahat bir şekilde. Üç kişiymişler biri gözlüyordu. Geldiler, 2-3 dakika içerisinde halledip gittiler. Silahla girdiler direkt yüzümüze silah dayadılar. Bizle bir işlerinin olmadığını söylediler. Sonra bizi plastik kelepçeyle bağladılar” dedi.

Soyguncuların çok rahat olduğuna dikkat çeken işyeri çalışanı, “Çok rahattılar, ne ellerinde eldiven ne yüzlerinde maske vardı. 30 yaşlarındaydılar. Tam olarak gün sonu alınmadığı için rakam belli değil. İftardan sonra toplayacaktık" diye konuştu.

Soygundan kısa süre önce marketten alışveriş yapan İlker Yavuz isimli vatandaş ise "Alt katımda gerçekleşti olay. Ben üst katta oturuyorum. Olaydan 3 dakika önce marketteydim. Pide almak üzere girdim ve eve çıktım. Arkadaşımın bana anlattığına göre onlardan bir tanesinin burada gözcülük yaptığını söylüyorlar. Beyaz gömlekli bıyıklı bir şahsın. Daha sonra diğer iki kişi de o esnada içeri girmiş, içerideki üç tane elemanı bağlayıp kasanın bir tanesini boşalttıktan sonra yukarı doğru yaya olarak kaçıp gitmişler" dedi.


Bu haber 552 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

11 kişinin öldüğü kaza kamerada
Asayiş

11 kişinin öldüğü kaza kamerada

Manisa'nın Akhisar ilçesinde çekici ile tur otobüsünün çarpışması sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı.

Habervitrini14455 Görüntüleme
Kız kardeşini balkondan atıp başına sıktı
Asayiş

Kız kardeşini balkondan atıp başına sıktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre, 51 yaşındaki Timuçin Çilkin, 47 yaşındaki kız kardeşi Ayçin Çilkin'i balkondan aşağı attıktan sonra tabancayla başına ateş etti.

Habervitrini11651 Görüntüleme
Manisa'nın Akhisar'daki otobüs kazasından dehşet görüntüler
Asayiş

Manisa'nın Akhisar'daki otobüs kazasından dehşet görüntüler

İzmir otoyolunun Akhisar gişeleri mevkinde aynı yöne seyir halindeki tur otobüsüne arkadan tır gelip çarpıyor. Otobüs orta refüje takla atmadan yan yatarak sürükleniyor. Kazada 11 yolcu hayatını kaybetti, yaralanan 21 kişi ise Manisa'daki hastanelere kaldırdılarak tedavi altına alındı.

Habervitrini10507 Görüntüleme
Ünlü kuyumcu Zahir Cız'ı öldüren tetikçi yapay zekayla belirlendi, tekneyle kaçarken yakalandı
Asayiş

Ünlü kuyumcu Zahir Cız'ı öldüren tetikçi yapay zekayla belirlendi, tekneyle kaçarken yakalandı

Adana'da organize suç örgütlerinin güç savaşları gölgesinde işlenen ve kuyumcu Zahir Cız'ın ölümüyle sonuçlanan kanlı suikastın sır perdesi aralandı. "Baygaralar" çetesinin tehditleri sonrası sokak ortasında kurşun yağdıran tetikçi, yapay zeka destekli yüz analiziyle tespit edilerek gece yarısı tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken nefes kesen bir operasyonla Emniyet güçleri tarafından kıskıvrak ele geçirildi.

Habervitrini11430 Görüntüleme