İkiye bölünen aracın ehliyetsiz sürücüsü öldü

1 dk okuma
İkiye bölünen aracın ehliyetsiz sürücüsü öldü

Hızlı Özet

Muğla’nın Milas İlçesi’nde, yol kenarındaki zeytin ağacına çarparak ikiye bölünen otomobilin ehliyetsiz sürücüsü 17 yaşındaki Mustafa Şahin, yaşamını yitirdi.


Kaza, Beçin Beldesi’nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Beçin’den Milas yönüne giden ehliyetsiz sürücü Mustafa Şahin yönetimindeki 48 UA 464 plakalı otomobil, sürücünün aşırı hız ve dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil hızla yol kenarındaki bir zeytin ağacına çarptı.



İki parçaya bölünerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Şahin, olay yerinde yaşamını yitirdi. Mustafa Şahin’in cansız bedeni olay yerinde jandarma ve savcının yaptığı incelemenin arından Milas 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Şahin’in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun cenazesi götürülürken sinir krizi geçiren Ayşe Şahin, “Seninle ne planlar yapıyorduk. Babanı benden çok mu sevdin de onun yanına gittin. Şimdi ben kime sığınırım? Benim kimim kaldı” diyerek ağıtlar yaktı.



Kazada ölen Mustafa Şahin’in, babası Eyüp Şahin geçen aralık ayında silahlı saldırıda öldürülmüştü.


Bu haber 1793 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Manisa Valiliği: Saldırgan Yakalandı, Soruşturma Başlatıldı
Asayiş

Manisa Valiliği: Saldırgan Yakalandı, Soruşturma Başlatıldı

Manisa Valiliği, Turgutlu ilçesinde lise yakınlarında meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin açıklama yayımladı. Saldırganın yakalandığını duyuran Valilik, olayda ilk belirlemelere göre 10 kişinin etkilendiğini bildirdi.

Habervitrini13584 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 2 isim gözaltına alındı
Asayiş

Fon soruşturmasında 2 isim gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında, Muhammed Yarız'ın İsviçre hesabına para gönderen Selim Dağbaşı ve Hamza Kablan gözaltına alındı.

Habervitrini13813 Görüntüleme
Binlerce kişinin vatandaşlığı iptal edildi! Büyük oyun deşifre oldu!
Asayiş

Binlerce kişinin vatandaşlığı iptal edildi! Büyük oyun deşifre oldu!

İçişleri Bakanlığı, usulsüz vatandaşlık soruşturmasına dair detayları paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “1.413 yatırımcı ve aile fertleriyle birlikte 6.134 kişinin vatandaşlık kazanma kararı iptal edilmiş veya geri alınmıştır” denildi. Bakanlık 7 kişinin vatandaşlığının ise millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından sakınca bulunması nedeniyle geri alındığını belirtti.

Habervitrini12094 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi oyuncuları da ifade verecek
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi oyuncuları da ifade verecek

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu Sedat Savtak ile “Ömer Baba” karakterine hayat veren oyuncu Emin Olcay’ın da ifade vereceği öğrenildi.

Habervitrini11253 Görüntüleme