İnce'nin stüdyoyu terki de tezgah çıktı

••2 dk okuma
İnce'nin stüdyoyu terki de tezgah çıktı

Hızlı Özet

“Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terk etti.”






Stüdyoyu terk eden İnce’yi kanal böyle ifşa etti! ‘Haberi olmasına rağmen yayını terk etti’



Konuk olduğu yayını sözleri kesildiğini ileri sürerek terk eden Muharrem İnce’nin daha önceden kendisinin bilgilendirildiği ortaya çıktı. İnce’nin yayının kesileceğini bilmesine rağmen yayına stüdyoyu terk etmesini Haber Global sosyal medya hesabından böyle ifşa etti.



Geçtiğimiz gün Haber Global kanalına konuk olan eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yayında konuştuğu bir sırada yayının kestirilip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Mayıs İstanbul'un fethi Fetih kutlaması kapsamında konuşmasına bağlanılmasına tepki göstererek yayını terk etmişti.







Skandal olay ardından, Haber Global resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklama da İnce'nin yayının kesileceği bilgisini programdan önce verdiklerini, İnce'nin konuk olmayı kabul edip eleştiride bulunacağını ancak yayını terk etme gibi bir durumun olmadığı anlatıldı.





YAYIN ÖNCESİNDE BAĞLANACAĞI BİLGİSİ VERİLDİ



'Kamuoyunun Bilgisine' adı altında paylaşılan mesajlarda Muharrem İnce'nin söylediği ile canlı yayında sergilemiş olduğu tavrın çeliştiğini ifade eden işte o mesajlar: Sayın Muharrem İnce'ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı'nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize "Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm" dedi.







Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terk etti. Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce'ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz.




Bu haber 353 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pezeşkiyan yalanladı: Hamaney ile 7 saat kesintisiz görüştük
Gündem

Pezeşkiyan yalanladı: Hamaney ile 7 saat kesintisiz görüştük

İran dini lideri Mücteba Hamaney’in savaşın ilk günlerinde ağır yaralandığı ve saldırıya uğrayan bir hastanenin enkazından çıkarıldığı iddia edilmişti. Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ise bu iddiaları reddederek Hamaney’in "tıbbi açıdan tamamen sağlıklı" olduğunu açıkladı. Pezeşkiyan, Hamaney’le son görüşmesinin 7 saatten fazla sürdüğünü de söyledi.

Habervitrini10239 Görüntüleme
İstanbul’da sağanak yağış etkisini gösterdi
Gündem

İstanbul’da sağanak yağış etkisini gösterdi

İstanbul’da AKOM’un uyarılarının ardından bazı bölgelerde sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle cadde ve yollarda su birikintileri oluşurken, bazı iş yerleri ve evleri su bastı.

Habervitrini14362 Görüntüleme
Türkiye'den Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskına tepki: Lanetliyoruz
Gündem

Türkiye'den Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskına tepki: Lanetliyoruz

İşgal altındaki Doğu Kudüs’te 1143 İsraillinin İsrail polisinin koruması altında Mescid-i Aksa’ya girmesine Türkiye’den peş peşe tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı baskını kınarken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Harem-i Şerif’in tarihi statüsünü hedef alan eylemlerin kabul edilemez olduğunu belirterek İsrail’e "derhal son verin" çağrısında bulundu. Bir tepki de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan geldi.

Habervitrini14504 Görüntüleme
"Terörsüz Türkiye" sürecinde gözler yarına çevrildi: İkinci toplantı yapılacak
Gündem

"Terörsüz Türkiye" sürecinde gözler yarına çevrildi: İkinci toplantı yapılacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Terörsüz Türkiye sürecinde hükümet nezdinde bir kurul teşkil ettirildi. Yarın sabah ikinci toplantımızı yapacağız" dedi.

Habervitrini13781 Görüntüleme