İnternette koronavirüslü satış furyası

••1 dk okuma
İnternette koronavirüslü satış furyası

Hızlı Özet

“İnternet ortamında Corona virüsünü (Covid-19) alet ederek konut, otomobil, mobil telefon, tablet ve hayvan satışı yapmaya çalışan şahısların sayısı artıyor. Online satış platformlarında yayınladıkları ilanların dikkat çekmesi için ‘Corona’ veya ‘Covid-19’ ifadelerini kullanan bu şahısların telefonları susmuyor.”






Kriz fırsatçıları koronavirüsü de es geçmeyerek ölümcül salgını emellerine alet ettiler. Ürünlerini öne çıkarmak, satışlarını artırmak isteyen fırsatçılar konut, otomobil, mobil telefon, tablet ve hayvan satışlarında ‘Corona’ veya ‘Covid-19’ ifadelerini kullanarak insanların zaaflarından faydalanmayı umuyor.



İnternet ortamında Corona virüsünü (Covid-19) alet ederek konut, otomobil, mobil telefon, tablet ve hayvan satışı yapmaya çalışan şahısların sayısı artıyor. Online satış platformlarında yayınladıkları ilanların dikkat çekmesi için ‘Corona’ veya ‘Covid-19’ ifadelerini kullanan bu şahısların telefonları susmuyor.



İnternette coronalı satış furyası



Ellerinde bulunan daireleri satmak için ‘Corona Kampanyası’, ‘Covid-19 İndirimi’ ve ‘Virüse Karşı Korunaklı Ev’ başlıklı ilanlar veren çok sayıda konut yatırımcısı ile emlakçı var. Ayrıca otomobillerinin güvenli olduğunu savunarak, ‘Corona Fiyatına Araba’, ‘Virüssüz Tertemiz’ ve ‘Corona Değil Corolla’ yazılı ilanlarla müşteri arayan sürücüler ile galericiler söz konusu.



Sanal alemde akıllı telefonlarının ve tabletlerini “Virüse karşı korunaklı, hijyenik” diyerek pazarlayanlara da, ‘Corona’ya İnat Kampanyalı’ iddiasıyla kuzusunu 500 liraya satma gayretine girenlere rastlamak da mümkün.



 Akit  Ekonomi




Bu haber 641 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Telefon taksitleri ve kredi kartlarında yeni dönem
Ekonomi

Telefon taksitleri ve kredi kartlarında yeni dönem

BDDK, cep telefonu kredilerinde vade sınırlarını ve kredi kartlarında asgari ödeme tutarlarını yeniden belirledi. Yeni düzenlemeyle telefon kredilerinde vade değişirken, kredi kartlarında 50 bin lira olan limit eşiği 100 bin liraya çıkarıldı.

Habervitrini14755 Görüntüleme
BDDK Müjdeyi Verdi: Telefon Alacaklara Yeni Vade Düzenlemesi!
Ekonomi

BDDK Müjdeyi Verdi: Telefon Alacaklara Yeni Vade Düzenlemesi!

BDDK tarafından paylaşılan yeni kararlara göre; sıfır ve yenilenmiş cep telefonu alımlarında uygulanan kredi vadeleri cihaz fiyatlarına göre yeniden düzenlenirken, kredi kartlarında uygulanan asgari ödeme tutarı limit eşiğinde de güncelleme yapıldı.

Habervitrini11723 Görüntüleme
Mağdurlar ödemeyi bekliyor! Fon Kurulu toplantısı sonrası kritik açıklama
Ekonomi

Mağdurlar ödemeyi bekliyor! Fon Kurulu toplantısı sonrası kritik açıklama

Fon piyasasında yaşanan sorunların çözümü için oluşturulan Fon Koordinasyon Kurulu, ikinci toplantısını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, tasfiye sürecindeki fon yatırımcılarına yapılacak ara ödemeler, ödeme takvimi ve sermaye piyasasına ilişkin yeni yasal düzenleme ele alındı. İşte toplantı sonrası yapılan açıklama...

Habervitrini9258 Görüntüleme
Hızla artıyor.. Dünya genelinde fabrikalarda aktif çalışan robot sayısı 5 milyonu aştı
Ekonomi

Hızla artıyor.. Dünya genelinde fabrikalarda aktif çalışan robot sayısı 5 milyonu aştı

Heffner, fabrikalarda aktif durumdaki 5 milyon robotluk bu yeni eşiğin, sadece 7 yıl önceki toplam robot sayısının iki katından fazlasına denk geldiğini belirtti.

Habervitrini10570 Görüntüleme