İstanbul’da kangal köpeği dehşeti

1 dk okuma
İstanbul’da kangal köpeği dehşeti

Hızlı Özet

Leyla Kezer iki köpeği ayırmak istese de başarılı olamadı. Sesleri duyan sitenin güvenlik görevlisi elinde fırçayla müdahale etmeye çalıştı ancak o da dehşet dolu anların önüne geçemedi.

İstanbul'da kangal köpeği dehşeti yaşandı. Leyla Kezer'in dolaştırmaya çıkardığı Poddle cinsi minik köpeği Toffee, bölgedeki bir catering şirketine ait Kangal köpeğinin saldırısına uğradı. Kanlar içinde kalan Toffee, kurtarılamazken sahibi Kezer, apar topar hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadının kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. İşte detaylar…

Kan donduran olay İstanbul Ataşehir'deki Küçükbakkalköy Mahallesi, Nergis Sokak'ta yaşandı. Leyla Kezer, oturduğu sitede hayvan dolaştırılmasını istemeyen bir kişi nedeniyle Poddle cinsi minik köpeği Toffee'yi geçen pazar günü (15 Eylül) saat 18.00 sıralarında dışarı çıkardı.

İstanbul’da kangal köpeği dehşeti: Sokakta gördüğü Toffee’yi parçalayıp öldürdü!

Ancak sadece birkaç adım sonra, bir catering (yemek) şirketine ait iki kangal köpekten biri, Toffee'ye saldırdı ve art arda ısırmaya başladı.

ÇIĞLIKLARINI DUYAN GÜVENLİK YARDIMA KOŞTU AMA…

Leyla Kezer iki köpeği ayırmak istese de başarılı olamadı. Sesleri duyan sitenin güvenlik görevlisi elinde fırçayla müdahale etmeye çalıştı ancak o da dehşet dolu anların önüne geçemedi.

Bir süre sonra ise köpeğin sahibi şirketten bir kişi elinde tasmayla geldi ve kangalı almak istedi. Sahibine rağmen Toffee'ye dişlerine geçiren kangal köpeği güçlükle oradan uzaklaştırıldı.

TALİHSİZ KÖPEK KURTARILAMADI SAHİBİ FENALAŞTI

Ancak her şey için çok geçti. Minik Toffee aldığı ölümcül darbelere çok fazla dayanamadı. Yakındaki bir veterinere götürülse de kurtarılamadı. Korkunç anlara tanık olan ve köpeğini kaybeden Leyla Kezer de fenalaştı. Kalp krizi geçiren Kezer apar topar Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’da kangal köpeği dehşeti: Sokakta gördüğü Toffee'yi parçalayıp öldürdü!
Bu haber 1005 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kayıp Büşra'nın annesi cinayeti itiraf etti...
Asayiş

Kayıp Büşra'nın annesi cinayeti itiraf etti...

Sivas'ın Divriği ilçesinde 10 Eylül'den bu yana kayıp olan 11 aylık Büşra bebeğin soruşturmasında annenin ifadesi bir kez daha değişti. Daha önce bebeğin babası tarafından para karşılığı satıldığını iddia eden anne Elif Balıkçı, savcılıktaki son ifadesinde kocasının bebeği öldürerek araziye bıraktığını öne sürdü.

Habervitrini13564 Görüntüleme
Gülistan Doku soruşturmasında 5 şüpheli hakkında adli işlem!
Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında 5 şüpheli hakkında adli işlem!

Gülistan Doku soruşturmasına ilişkin açıklamalar yapan Antalya Valisi Hulusi Şahin, gelen talimatlar üzerine 5 kişiyle ilgili adli işlem yapıldığını ve bu kişilerin Erzurum'a gönderildiğini duyurdu.

Habervitrini12121 Görüntüleme
Tuana Elif'in ölümünde kasıt var! İşte sürücüye verilen ceza
Asayiş

Tuana Elif'in ölümünde kasıt var! İşte sürücüye verilen ceza

Giresun'un Görele ilçesinde 17 yaşındaki Tuana Elif Gülüşan Torun'a aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan Adem Hasbaş'ın cezası belli oldu. Mahkeme, tutuklu sanığı 'olası kastla öldürme' suçundan 16 yıl 8 ay hapse çarptırdı.

Habervitrini9199 Görüntüleme
Balkonda kadına sopalı dehşet kamerada! Çığlıkları böyle yankılandı
Asayiş

Balkonda kadına sopalı dehşet kamerada! Çığlıkları böyle yankılandı

Adana'da bir erkek şahıs, bir kadına balkonda sopayla şiddet uyguladı. Genç kadın, sopa darbelerine karşı kendisini elindeki çarşafla savunmaya çalıştı. Erkek şahıs, daha sonra ise kadını açından tutarak evin içine götürdü.

Habervitrini9929 Görüntüleme