İstanbul'da kanlı gece!..

••1 dk okuma
İstanbul'da kanlı gece!..

Hızlı Özet

“Alınan bilgilere göre olay, gece saat 00.00 sıralarında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Soğanlı Caddesi üzerinde meydana geldi.”


İstanbul’un Güngören ilçesinde çıkan silahlı çatışmada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.



İddiaya göre, içinde kimliği belirsiz kişilerin olduğu seyir halindeki cip, aralarında daha önceden husumet bulunan Mesut Çelik’in içinde yer aldığı 34 TK 5698 plakalı otomobili takibe aldı. Kovalandığını fark eden Çelik, kaçmaya başladı. Uzun süre yaşanan kovalamacanın ardından Soğanlı Caddesi üzerinde Çelik’in kullandığı otomobil park halindeki başka bir araca çarparak durdu. O sırada olay ile ilgisi olmayan bir vatandaş, aracın çarpması sonucu yaralanırken, yaya olarak kaçan Çelik ile saldırganlar arasında karşılıklı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada eşi Ebru Pektaş Çelik ile birlikte aile ziyaretinden dönen Mesut Çelik ve Uğur Tokgöz adında bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile çevre hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, başından üç kurşunla vurulan Mesut Çelik’in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.



Çatışma sırasında bazı araçlara da kurşun isabet ettiği kaydedilirken, polis, çıkan silahlı çatışma ile ilgili bölgeyi güvenlik çemberi ile kuşatarak olay hakkında inceleme başlattı. Polis, başından ağır yaralanan Mesut Çelik’in yanında yer alan ve olaydan yara almadan kurtulan eşi Ebru Pektaş Çelik’i ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü.



Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.



(İHA)

 


Bu haber 844 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Taciz skandalı! ABD'li kadın astsubay soluğu karakolda aldı
Asayiş

Taciz skandalı! ABD'li kadın astsubay soluğu karakolda aldı

Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nde görev yapan Amerikalı kadın astsubaya tacizde bulundukları öne sürülen 2 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Habervitrini11403 Görüntüleme
'Trafiğin ablası' olarak tanınan polis memuru canına kıydı
Asayiş

'Trafiğin ablası' olarak tanınan polis memuru canına kıydı

Kütahya'da görev süresi boyunca halkın sevgisini kazanan ve "Trafiğin ablası" olarak anılan kıdemli polis memuru Yasemin Bodur Karasu'nun yaşamını yitirdiği öğrenildi. Karasu'nun beylik silahını kullanarak hayatına son vermesi, görev yaptığı Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nde ve kentte büyük üzüntü yarattı.

Habervitrini12135 Görüntüleme
Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı
Asayiş
#basaksehir#öğrenci#bıçaklı saldırı

Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı

Yaralı öğrencilerimiz Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup ilk bilgilere göre üç öğrencimizin durumunun ağır olduğu değerlendirilmektedir.

Habervitrini9143 Görüntüleme
Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi
Asayiş

Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi

Eyüpsultan Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında Başkan Mithat Bülent Özmen’in de aralarında olduğu 17 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 11 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habervitrini9306 Görüntüleme